Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Istenes Bence: Nagyon rossz gyerek voltam!
Szavazz a videóra
Értékelés (4.5 / 6 ):
Értékelj te is:
Istenes Bence: Nagyon rossz gyerek voltam! Istenes Bence: Nagyon rossz gyerek voltam!
2011-08-12 18:00:00

A híres műsorvezető a sztártévé riporterének mesélt első iskolás éveiről, berugásról és az élete első nagy szerelméről.

"Osztálykiránduláson voltam Németországban, mikor még tizenöt éves voltam, emlékszem nagyon-nagy titokban csináltuk. Busszal voltunk, Münchenből indultunk Hamburgba és egyik haverom hozott magával vodkát kb két üveggel, meg narancslevet. Akkor még tök vagányak voltunk és megittunk két üveggel. Annyira rosszul lettem tőle, akkor úgy berúgtam, hogy nem láttam és folyamatosan hánynom kellet, fogtam a zacskót végig. Láttam, hogy közeledik felém a tanár, hogy megnézze minden rendben van-e, mosolyogtam kettőt és rögtön után hánytam egy hatalmasat. Azzal sikerült burkolnom ezt az egészet, hogy a busznak a kerekénél utaztam. Gyakorlatilag az egész utat végig aludtam aztán mikor megálltunk a vécén is folytattam a dolgot. Azután olyan hat-hét-nyolc évig nem ittam semmilyen alkoholt." - mesélte a tabutv.hu riporterének Istenes Bence, akiről kiderült pörgős életfelfogása és vidámsága miatt gyakorlatilag minden évben egy új iskolában kezdett.

"Első általános iskolás voltam, mikor szóltak a szüleimnek, hogy nagyon-nagyon rossz vagyok és, hogy el kell vinni másik iskolába egész pontosan katolikus iskolába küldtek, hogy majd ott én megjavulok, aztán mondták, hogy nem biztos, hogy én odavaló vagyok. Onnan megint egy másik iskolába, tehát öt éven keresztül három különböző osztályba jártam. Tehát tizenhat év alatt, kb tizennégy osztályba jártam mondjuk az is benne van, hogy folyamatosan költözgettünk. Sajnos mindig rossz gyerek voltam és mindig ilyen sokat beszélő meg pörgős." - számolt be a Tabu Tv riporterének a műsorvezető, akiről kiderült, hogy tizenévesen már megtanulta a szerelmi szakma fortélyait.

"Az első komoly kapcsolatom tizennégy évesen volt, amikor is nagyon szerelmes lettem egy majd nem tizenhat éves lányba, akivel aztán össze is jöttünk. Hét és fél hónapig voltunk együtt Natalienak hívták, tehát sírtam, mikor haza kellett jönnöm Magyarországra, hogy Úristen itt hagyom." - meséli a sztártévé videójában Bence.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Kovács Viktória 2011-08-29 08:50:32
Ez nem rosszaság, csak elevenség :D

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata