Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Ismét ÉtteremHét!
Szavazz a videóra
Értékelés (3.67 / 3 ):
Értékelj te is:
Ismét ÉtteremHét! Ismét ÉtteremHét!
2014-09-24 08:35:00

Mindig is sóvárogva nézted a felső kategóriás éttermeket, de sosem volt rá pénzed - esetleg csak kipróbálnál új ízeket? Az ÉtteremHét a Te rendezvényed is!

Akik otthonosan mozognak a gasztronómia világában, azoknak sem az ÉtteremHetet, sem az abban résztvevő éttermeket nem kell bemutatnunk: mindenki másnak azonban már jó előre szólunk: október közepén, egy teljes hétig nem csak Budapest, de az egész ország legnívósabb éttermei csatlakoznak ahhoz a kezdeményezéshez, melyben fix áron kóstolhatjuk meg hazánk neves konyháinak legkülönlegesebb kínálatait. Akit a szarvasgomba, a sous-vide, vagy épp a lazacsteak szavak hoznak izgalomba, garantáltan megleli a neki való helyet, de aki csak egy igazán jó debrecenit enne, az is jól jár...

Stábunk Kiss Zoltánnal, a gasztronómiai hetet szervező DiningCity munkatársával beszélgetett a korábbi évek tapasztalatairól, a kiválasztott éttermekről, illetve arról, hová fejlődhet még a rendezvény. "Az éttermeket egyrészt szakmai lapok és oldalak ajánlása alapján választjuk ki, ugyanakkor nagyon fontos a vendégek véleménye is. Kezdetben Budapesti ÉtteremHét voltunk, huszonöt hellyel, ami egy nagyon szerény szám. Aztán a harmadik alkalom már országos volt, bár megmondom őszintén, ezen a téren még van hova fejlődni. Országos szinten 25 étterem vesz részt, akik ugyan top-éttermek, szakmai lapok alapján is a top 20-as, top 30-as kategóriát képviselik, de szeretnénk még több éttermet behozni. Budapesten például már van 80-90 étterem, amiből nem egy Michelin ajánlással rendelkezik."

Tehát lehet készíteni az ízlelőbimbókat - ám mindezt igen gyorsan, hiszen ugyan az ÉtteremHét csak október 13-án kezdődik, a regisztráció már él a www.etteremhet.hu oldalon, és bizony a legjobb helyek hamar elkelnek! ;-)


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata