Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Ismét egy áramszü....................
Szavazz a videóra
Értékelés (4 / 2 ):
Értékelj te is:
Ismét egy áramszü.................... Ismét egy áramszü....................
2014-06-25 13:13:07

Lássuk be, a XXI. század egyik legbosszantóbb jelenségei közé tartozik az áramszünet. Leáll a mosógép, lemaradunk a VB legizgalmasabb góljáról, elveszik a munka, amin épp számítógépünkön dolgozunk. A megoldás? Szünetmentes táp!

Mi lenne velünk elektromosság nélkül? Már egészen biztosan mindenki átélte, hogy egy hideg, téli napon hirtelen elment az áram. Se tévé, se rádió, se villany - és ha "szerencsénk" van, a laptopunk is épp lemerülőben, no meg áram nélkül jó eséllyel internetünk sincs. A hűtőben kezd egyre melegebb lenni, és naná, hogy a mosást is pont most tettük be! Ismerős? Kellemetlen. Ugyan most nyár van, és egy ilyen szituációban ahelyett, hogy otthon kuksolunk a sötétben, elmehetünk egyet sétálni, azonban ha épp kedvenc csapatunk döntőbe jutásáért szurkolunk, bizony szintén nem kicsi a bosszúság a képernyő elsötétülése esetén.

Pont az ilyen és ehhez hasonló esetek elkerülése végett kerestük fel az UPSakku.hu boltját, akik nem csak hogy szívesen elkalauzolnak bárkit az UPS-ek (azaz szünetmentes tápegységek), akkumulátorok és inverterek világában, de segítenek kiválasztani az otthonunknak és igényeinknek legmegfelelőbb berendezést. A végeredmény: míg a szomszédból ismét felhangzik az "áramszünet van!" felkiáltás, mi nyugodtan hátradőlhetünk, hiszen nálunk továbbra is minden rendben. Az UPS-eknek köszönhetően az áramellátásunk átvált hálózatról akkura, és a minden duruzsol tovább. Tévé, mosógép, számítógép, villanyok...

Ez a beruházás mindenképp megéri - nem csak azért, mert számos, bosszúsággal teli pillanattól szabadulhatunk meg, de azért is, mert az UPSakku.hu webshopjában igazán jó ár-érték arányon találhatunk meg minden kelléket lakásunk, irodánk áramellátásának szünetmentessé tételéhez.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata