Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Irigy Hónaljmirigy és a biszex hajó?
Szavazz a videóra
Értékelés (4.22 / 9 ):
Értékelj te is:
Irigy Hónaljmirigy és a biszex hajó? Irigy Hónaljmirigy és a biszex hajó?
2010-06-26 09:15:18

Idén két Irigy Hónaljmirigy tag is indul az ország legnagyobb vitorlás versenyén, azonban az összezártság valószínűleg nem csak a versenyszellemet fogja erősíteni bennük...

"A tavalyi évben már volt szerencsém indulni, ugyan azon a hajón, amin most is fogok indulni. Múltévben ötödikek lettünk, ami szerintem egy nagyon jó eredmény, idén pedig majd meglátjuk, hogy mi lesz... 13 tagú a csapat, és egy szintén Irigy Hónaljmirigy tag is velünk tart majd, Ő Pap Feri, aki idén csöppent bele az én unszolásomra!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Sipos Tamás, aki szerint izgalma élmények várhatóak az úton.

"Az egész család aggódik majd értem, a párom is, Ő valószínűleg ott is lesz a helyszínen, ha csak nem megy el a VOLT fesztiválra, mert a kettő pont egy időben van. Ezalatt a tízen valahány óra alatt majd iszom a brómos teát, vagy rákívánok a Ferire! Ő is mellettem van a trapézon, úgyhogy egy kicsit megtaperálom majd menet közben, úgy hogy másra gondolok amíg csinálom. Egy ilyen versenyben minden benne van, de szerintem csak egy romantikus flört alakul ki köztünk Ferivel..." - meséli a Tabu Tv internetes videójában Sipos Tomi, aki nem tart a szélsőséges időjárás veszélyeitől sem.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Sz?csné Tóth Berta 2010-06-27 13:15:46
Csúcsak ezek a hapsik. Én olvastam könyvüket, a Nyolc kant. Nagyon jó sztorik vannak benne. :) Lehet rajtuk röhögni! Lazán veszik a dolgokat, de mégis komolyan. Amihez ők hozzá nyúlnak... Abból csak poén születhet.
Monori Csilla 2010-06-26 19:20:50
hát ha megnyerte, hadd vigye :)
Lina 2010-06-26 11:37:46
Ha neki úgy jó..

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata