Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Havas Henrik: 60 évesnek lenni szar!
Szavazz a videóra
Értékelés (3.83 / 6 ):
Értékelj te is:
Havas Henrik: 60 évesnek lenni szar! Havas Henrik: 60 évesnek lenni szar!
2009-06-23 00:00:00

A nagy megmondót családja verte át! Havas nem szerette volna, ha megünnepli őt a családja, inkább utazást szervezett a születésnapjára, mert szerinte 60 évesnek lenni szar. Ennek ellenére mégis kicselezték, és még az utazása előtt egy szupertitkos party-ra csalták őt, ahol számára legkedvesebb barátai köszönthették. Az eseményre kizárólag a Tabu Tv kameráit engedték be.

"Én tényleg nem akartam ezt az egészet, nem szeretem a felhajtást. A lányommal egy hét eltéréssel van a születésnapunk, én annyit tudtam, hogy az Ő partyjára jövök, bár eleinte el sem akartam jönni, és a feleségem is úgy könyörgött, hogy a póló helyett vegyek inkább egy inget" - meséli a friss születésnapos Havas Henrik, aki hozzáteszi: annak idején az esküvőjére sem szervezett nagy felhajtást, még ajándékokat sem kért.

Havas teljesen elfeledkezett a délutáni elfoglaltságról, csak azt látta, hogy neje öltözködik. "Amikor a fiam hozott a jét lányunokámmal az autóban, akkor láttam a sok fehér asztalt, nem is értettem. Bejöttem, és mindenki itt volt! Nekem ez nem kedvemre való ránézésre, aztán most hogy itt vagyok, örülök" - mondta el a Tabu Tv riporterének Havas Henrik.

Mint az online sztártévé megtudta, majdnem fényderült a titkos bulira, hiszen mint Henrik ismerősei utóbb bevallották, mindegyikük meg akarta vele osztani a titkot, valamiért végül mégsem tették. Havas Henrik mindenkitől csak annyit kért: nehogy bácsizni merjék ezután!


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Veresil 2010-03-10 10:18:46
... én alapvetően kedvelem, igaz, közöm nincs hozzá :)
Horváth Dia 2009-09-18 09:41:03
Biztos, hogy egy kihívás lehet ez a hapsi. Még csak ha abból a szempontból vesszük alapul, hogy a TV-ben kell nézni. Na az is egy kihívás.. De beszélgetni vele.. Hm.. Lehet, hogy kihagynám.. :S De ő miért ilyen? :S
Kismarosi Tünde 2009-09-16 12:48:41
ez az ember nagyon fanyar... :S nagyon gyűlölöm

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata