Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Hajdú Péter azt üzeni: ne mutogassa a punciját se a lányom, se a feleségem!
Szavazz a videóra
Értékelés (4.08 / 13 ):
Értékelj te is:
Hajdú Péter azt üzeni: ne mutogassa a punciját se a lányom, se a feleségem! Hajdú Péter azt üzeni: ne mutogassa a punciját se a lányom, se a feleségem!
2009-11-05 09:35:46

Óriási botrányt robbantott ki nemrég, hogy Sarka Kata kirohant a CKM-fotózásról. Hajdú Péter szerint Pantl Péter be szeretett volna látni felesége lába közé, míg a férfimagazin főszerkesztője szerint Hajdú a túl hisztis. Az internetes sztártévé riportere ezúttal annak járt utána, hogy mi is történt az ominózus fotózáson és hogy milyen következményei lesznek a történteknek.

Hosszas egyezkedés után Sarka Kata beadta a derekát, s úgy döntött megmutatja bájait a CKM-nek, - persze csak mértékkel. Hajdú Péter szerint ezt a kérést nem tartotta tiszteletben az újság főszerkesztője, aki másoknak is megmutatta volna a nemrég szülő nőnek már túlon túl intimnek számító bájait. "A hírekkel ellentétben nem Nánási Pál fotós, hanem a CKM főszerkesztője, Pantl Péter szeretett volna belátni Kata lába közé" - meséli a tabutv.hu riporterének Hajdú Péter, aki szerint minden egy átlátszó bugyi miatt történt.

"Mondta az újság főszerkesztője, hogy tedd szét a lábad és mondta a Kata, hogy de nem, mert nagyon átlátszó volt. Nem gondolom az, hogy esztétikus az, ha szétteszi a lábát a feleségem. Fáradt is volt már, elsírta magát és kirohant" - mondta el a Tabu Tv-nek adott interjújában az Esti Frizbi műsorvezetője.

Sarka Kata és férje ezután távoztak a fotózásról, de hogy ennek lesz-e valami következménye, azt még nem lehet tudni. "Amikor ez történt, akkor már három sorozaton túl voltunk, tehát azt gondolom, hogy az anyag megvan. Szerintem meg fognak jelenni a fotók, tehát azt gondolom, hogy meg fogunk tudni állapodni" - osztotta meg a tabutv.hu nézőivel Hajdú, aki leszögezte: nem egy kreált botrányról van szó.

"Nem örülnék neki, ha a lányom húsz év múlva mondjuk valamelyik férfimagazin címlapján szerepelne. Nem mondom, hogy lebeszélném egy igényes fotózásról. Nem örülnék neki, de engedném: ne mutogassa a punciját se a lányom, se a feleségem!" - tette hozzá a Tabu Tv videójában Hajdú Péter, aki szerintem lenne jó, ha vidéki kocsmákban nézegetnék a szerettei punciját.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
NightBlood CukrozottSzívroham 2010-07-18 22:37:36
jah...-_-'
NightBlood CukrozottSzívroham 2010-07-18 22:37:29
jah...
Tóth Nóra 2010-02-03 15:25:07
fuj, az egész kijelentés egyszerűen: fúj!!
Péter Emese Virág 2009-11-05 15:13:29
Biztos nem "kamubotrány"?! :)

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata