Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Hagymatikum - A fürdők fürdője
Szavazz a videóra
Értékelés (4 / 2 ):
Értékelj te is:
Hagymatikum - A fürdők fürdője Hagymatikum - A fürdők fürdője
2014-04-22 14:23:48

Országjáró stábunk egy kellemes napot töltött Makón, a Hagymatikumban - amit nem véletlenül aposztrofálnak a fürdők fürdőjeként. Élmény- és gyógyfürdő, wellness és közösségépítés - mindennek egy különleges épület ad otthont, mely a világhírű építész, Makovecz Imre tervei alapján készült el.

Már amikor belépünk a Hagymatikumba, különös érzés járta át csapatunkat: rögtön az előcsarnok olyan hatással van az emberre, hogy akár órákig is el tudnánk tűnődni a sok gyönyörű építészeti megoldáson, organikus íven, természetes kiszögellésen. Persze nem sokat nézelődünk, hiszen tudjuk: ugyan csak egy "egyszerű" hétköznapon látogattunk el Makóra, mégis rengeteg program vár ránk!

A fürdő nagy hangsúlyt fektet az egészségre, így elsőként egy kiscsoportos víz alatti tornán veszünk részt (ami garantáltan jobb, mint a vízi aerobik! - nagyon élveztük), majd ezt követte egy kellemes kis masszázs, végül - helyi specialitásként - egy iszapkádas kezeléssel zártuk túránk első felét. Ezután a fürdő élmény-szolgáltatásaiba kóstoltunk bele: csobbanás a medencékbe, irány a barlangfürdő, és persze a szaunavilág sem maradhatott ki! És persze egy kellemes nap után egy könnyed estebéd koronázhatja meg a fürdőben tett látogatást - hiszen a Hagymatikum a jellegzetes makói ízvilágból is tartogat számunkra meglepetéseket.

Érdemes a www.hagymatikum.hu oldalon is körbenézni - hiszen részletes leírást kaphatunk a fürdő minden egyes szolgáltatásáról, valamint az aktuális programokról is értesülhetünk - de akár az oldal segítségével szállást is kereshetünk magunknak Makón, hiszen erre a városra érdemes több napot is szánni!


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata