Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Gottiék beszólnak a tehetségkutatóknak!
Szavazz a videóra
Értékelés (3 / 4 ):
Értékelj te is:
Gottiék beszólnak a tehetségkutatóknak! Gottiék beszólnak a tehetségkutatóknak!
2013-05-20 11:24:00

Budapest első számú csibész-rapperei eddig sem köntörfalaztak, és ezután se számítsunk tőlük finomkodásra: keményen, egyenesen megmondják, ha valami nem tetszik nekik. Nézzétek csak!

Gotti és MRW duója is indult kis hazánk egyik tehetségkutatóján, ám annak ellenére, hogy a közönség második helyre szavazta őket, a zsűri mégsem érezte, hogy helyük lenne az elődöntőben. A srácok ennek ellenére nincsenek elkeseredve - de a véleményük azért megvan: "Összesítésben a második helyen végeztünk, a like-gyűjtésben pedig elsők lettünk, mégse lettünk beválogatva. Etúton is üzenjük, hogy szxxxjatok ki! Olyan 9 együttest válogatott be az igen tisztelt zsűri, hogy borzasztó! Szörnyű!" A csibészeknek persze nem csak a versenyről, de az egész országról van mit mondaniuk. Hamarosan elkészül új klipjük, a Sóher himnusz, amiben elmondják, hogy látják ők Magyarországot 2013-ban: "Iskolák zárnak be, mert nincs rá lé, mindenütt csóróság, közben pedig focipálya épül több milliárdért." - magyarázta Gotti a Tabu Tv nézőinek.

A páros egyébként gőzerővel dolgozik második albumán. A 2012-es WES utódjára már most felvettek 20 nótát (és még ugyanennyi tervben van) - majd ezekből válogatják ki a legjobbakat a nyár végén megjelenő korongra. "Most voltunk stúdióban tegnapelőtt, és négy óra alatt felvettünk öt nótát - tehát nagyon dolgozunk! A Beatles is bajban van, mert ők egy este alatt vettek fel egy lemezt. Szerintem mi sem vagyunk rosszak ezzel az öt számmal, főleg, hogy nem akartunk rájuk verni!" - viccelődött a két rapper a Tabu Tv kamerája előtt, akiket legközelebb június 15-én Kölcsén csíphettek el élőben. Megéri!


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata