Facebook
TabuTV
Regisztrálok
Regisztráció Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó?
Gianni rajzfilmhang lesz!
A böngésző olyan mint a gogul?
Gianni családra vágyik!
Gianni még a kávét is pálinkával issza
Gianni nem bírja az igazságtalanságot!
Gianni Olaszország szerelmese
Gianni és az erotikus étkezés
Kapcsolódó - video
Értékelés (5 / 4 ):
Értékelj te is:
Kedvencnek Jelöl


Gianni pazarolja az értékes vodkát
2010. november 01., hétfő 13:30


Gianni pazarolja az értékes vodkát Az olasz étteremtulajdonos celeb társaival együtt próbálhatta ki magát mixer szerepben, azonban az első elejtett vodkás üveg után eltiltották a keveréstől.

Gianni Annoniról az a hír járja, hogy nagyon szigorúan fogja a saját alkalmazottait: óriási fegyelem van a konyhában és az italbárban is. "Az a baj, hogy régen nagyon meg akartam változtatni az embereket, de ma már rájöttem, hogy sok mindent az isten kezében kell hagyni, és nem szabad teljesen megváltoztatni a dolgozókat. Nem lehet azt elvárni az emberektől, amit nem tudnak, hanem el kell fogadni olyannak, amilyenek. Ha elvársz valamit, akkor az csalódást okoz, úgyhogy én már inkább nem várok el semmit, mert úgysem lehet megváltoztatni a világot..." - meséli a tabutv.hu riporterének Gianni, aki ezúttal magával szemben is nagyon kritikus volt a sztároknak rendezett koktélkeverő versenyen.

"Szeretem a koktélokat, de azokat nem, amelyikek túl vannak cifrázva. Ebben az esetben nagyon tiszteletben kellett volna tartani a fő alapanyagként működő vodkát, aminek az üvegét én meg is próbáltam feldobni, de elkapni már nem tudtam... ezután mindenki sírt, hogy miért nem kaptam el azt az egy literes üveget, ami a földre csapódott, mert utána már nem volt mit igyunk!" - sajnálkozik a Tabu Tv internetes videójában az étteremtulajdonos.

"A koktélkeverés művészete egy olyan tudás, amit ugyanúgy kell tisztelni, mint egy bármilyen más szakmát. Én is kipróbáltam, de rájöttem, hogy nem egyszerű dolog egyensúlyban tartani egy üveget, hanem elpazaroltam egy üveg vodkát... A dobálás az egy nagyon-nagyon nehéz sport is, mert amíg az ember teleizzadja a gatyáját, addig egy nagyon izgalmas italt is kell készítenie!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Gianni, aki remélhetőleg azért máskor is mixel majd nekünk egy-két pohár italt.
Kapcsolódó - hírek a témakörben
Ujvári Petra
Gianni pazarolja az értékes vodkát
:D
szeretném megismerni cool írok neki hozzászólok
Kovács Liliána Zsuzsanna
azt nem szabad :D
Lina
bizony kár érte..:)
Szabis
pazarolja? x"D kár érte :D
   Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Szabályzat Karrier