Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Gesztesi Károly és Liptai Claudia újra együtt?
Szavazz a videóra
Értékelés (4 / 7 ):
Értékelj te is:
Gesztesi Károly és Liptai Claudia újra együtt? Gesztesi Károly és Liptai Claudia újra együtt?
2011-07-25 13:12:12

Az ex-sztárpár már időtlen idők óta nem mutatkozott együtt a nyilvánosság előtt, azonban a Tabu Tv stábjának sikerült megörökítenie, ahogyan gyerkőcükkel együtt érkeztek a Verdák2 c. film premier előtti vetítésére.

Liptai Claudia és Gesztesi Károly már nagyon régen nem mutatkoztak együtt a nyilvánosság előtt, azonban most hétvégén mégis együtt érkeztek egy mesefilm premier előtti vetítésére. A nem túl könnyed elváláshoz képest ex-sztárpár meglepően jó hangulatban töltötte az idejét az Aréna pláza mozijában, ahová közös gyermeküket, Pankát is magukkal hozták.

Persze nem csak a TV2 két sztárja nézte végig Villám McQueen legújabb kalandjait. "Valószínűleg mi nagyon jó vagyunk és azért kapunk mindig ilyen ajándékjegyeket és olyankor, hiszen Zsebi az összetartó erő ilyen esetekben, aztán jövünk megnézni Villám McQueen legújabb kalandjait. Egyébként most már időt szoktunk szakítani arra, hogy Encivel kettesben is eljárjunk moziba, min régen fiatal korunkban." – mesélte a tabutv.hu riporterének Rékasi Károly.

"Ha lehetett volna Villám McQueenel rontok be és nézem meg a filmet. Az elsőt én nagyon szerettem. Nem tudom, mostanában az animációs filmek rabja lettem, de szerintem ez örökre így fog maradni." – számolt be a Tabu Tv riporterének az izgalommal feltöltött John The Valiant.

"Iszonyatos nagy Verdák rajongó lettem. Az első film nagyon-nagyon tetszett, persze a gyerekeknek is, de direkt úgy van kitalálva, hogy minden korosztály megtalálja a maga poénját. Az apukák és az anyukák szerintem rögtön beleszerelmesedtek. Ahol lehetett Verdákat kapni, azt megvásároltuk, egész szép gyűjteményünk van, de ugye most megint ki fog merülni a kassza. Kicsit ilyen akciódúsabb lesz, de remélem a kicsik is élvezni fogják." – számol be a videóban Abaházi Csaba.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Kovács Viktória 2011-08-29 14:53:37
én nagyon drukkolok neki, hogy újra összejöjjenek. annyira passzolnak egymáshoz :))

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata