Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Gerencsér Tomi visszavonul!
Szavazz a videóra
Értékelés (4.55 / 11 ):
Értékelj te is:
Gerencsér Tomi visszavonul! Gerencsér Tomi visszavonul!
2010-04-08 18:00:00

A bulvárfilm rendező botrányhős a Tabu Tv riporterének jelentette be, hogy visszavonul a bulvárból. Gerencsér Tomi elárulta, hogy sokkal jobban szeretné, ha ezután filmjei miatt ismernék meg, mintsem azért, mert valakit leönt, vagy egy barátjával verekszik egy reggeli műsorban.

Gerencsér Tomi az elmúlt fél évben már két dokumentumfilmet is forgatott, de idén még egy játékfilm elkészültét tervezi, az újságokban viszont egyre kevesebbet látjuk. "Én egyedül a Tabu Tv-nek nyilatkozom. Itt volt már nagyon sok riportom, amik után mindig megkerestek újságoktól, napilapoktól és hetilapoktól egyaránt, de én nem szeretném ezeket a botrányos dolgokat csinálni. Ennyi elég volt, most már szeretnék jó dolgokat rendezni!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Gerencsér Tomi, akivel egy klipforgatás szünetében beszélgettünk.

"Nem szeretném azt, hogy mondjuk tíz év múlva úgy emlegessék a nevemet, hogy botrányhős. Nyilvánvalóan ez 17-20 évesen jó volt, de most már lassan 26 leszek, úgyhogy lassan le kell nyugodni, hogy negyven éves koromra ne egy bohóc legyek!" - osztotta meg a tabutv.hu riporterével a másságát nyíltan vállaló rendező, aki az internetes sztártévé weboldalán vezeti a blogját.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata