Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Ganxsta Zolee - Arcon mászós ünneplés
Szavazz a videóra
Értékelés (4.33 / 3 ):
Értékelj te is:
Ganxsta Zolee - Arcon mászós ünneplés Ganxsta Zolee - Arcon mászós ünneplés
2014-09-29 17:00:00

Ki gondolná, de Zana Zolee és társasága közel két évtizede "bünteti" a nagyérdeműt gengszterkedésével. A számtalan elismerést bezsebelt rapper kameránk előtt is "20 év gengszter rap" feliratú pólóban jelent meg, így természetesen mi is arról kérdeztük: hogy zajlik majd a nagy jubileum?

"Egy nagyon fontos év előtt állunk, hiszen 20 éves a zenekar - és ezt nagyon meg szeretnénk ünnepelni! Egy jubileumi lemez mindenképp meg fog jelenni, amin a Kartel-dalokat általunk tisztelt előadók és nagyra tartott zenészek dolgozzák fel. Mondok pár nevet: Punnany Massif, Brains, Akkezdetphiai, Póka Egon, Ferenczi Gyuri, Paddy and the Rats, The Fish, Anna and the Barbies, Quimby, Magna Cum Laude... Nagyon komoly line-upot állítottunk föl!" - büszkélkedett a rapper, akinek a dalait valóban a legkülönfélébb előadók gyúrják majd a saját képükre, tehát a "klaszikus" hip-hop megoldások mellett biztos hallunk pár rockosabb-bluesosabb és akár poposabb felvételt is! Mi már most alig várjuk...

Zolee - és a másik alapító tag Big Daddy Laca - egyébként gőzerővel keresi az új Fényes Ösvény tagokat, hiszen ugyan az eddigi háttérzenekarral nem folytatják tovább a munkát, de aggodalomra semmi ok: csak napok kérdése, és meglesz az utánpótlás. "Emiatt nem szeretnénk lemondani egyetlen bulit sem!" - hangsúlyozta a rapper, hozzátéve, hogy ezek a zenekaron belüli megújulások új lendülettel látják el a két ős-Kartel tagot is, így semmiképp nem veszteséget, sokkal inkább lehetőséget látnak a szituációban.

És hogy Zolee privátban hogy ünnepli majd a húsz évet? Nos, a hazai gengszter rap megalapítójához méltóan! ;-) "Állandóan az arcomon fogok mászni - de hát ezt csinálom húsz éve! Nagy különbség nem lesz!"


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata