Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Galamb repült Zámbó Jimmy emlékéért
Szavazz a videóra
Értékelés (3.81 / 74 ):
Értékelj te is:
Galamb repült Zámbó Jimmy emlékéért Galamb repült Zámbó Jimmy emlékéért
2010-01-27 08:52:58

A magyar énekes 2001. janiár elsején tisztázatlan körülmények között fejbe lőtte magát. Családja, barátai és rajongói a temetése és a szülinapja kilencedik évfordulója alkalmából megható koncertet szerveztek, ahol közel harminc magyar sztár tisztelgett Zámbó Jimmy emléke előtt. A koncert előtt egyébként a csepeli temetőben megemlékezést is tartottak, ahol galambot reptettek a Királynak.

Az internetes sztártévé Zámbó Jimmy családjával, barátaival és rajongóival együtt emlékezett a legendás tehetségű hazai előadó temetésének és születésnapjának kilencedik évfordulóján, ahol rengeteg hazai sztár tisztelgett az emléke előtt. "Az, hogy tíz éve nincs köztünk, a magyar könnyűzenének egy veszteség" - mondta el a tabutv.hu riportjában Karda Bea, aki közel harminc híresség mellett léphetett színpadra a "9 év Jimmy nélkül" nevet kapott rendezvényen.

"Édesanyám nagy Zámbó Jimmy fan a mai napig. Minden újságcikket gyűjt, mindig megemlékezik, most is készül a születésnapra!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Gáspár Győző, aki Zoltán Erika egy dalát is előadta a koncerten. "Gyermekkoromban Ő nekem nagyon hatalmas nagy példakép volt, és a mai napig is az" - meséli az internetes sztártévé riporterének Nótár Mary.

"Zeneileg Ő egy olyan egyéniség volt, olyan hanggal, hogy tökéletesen mindegy, hogy az emberek az életéről mit mondanak" - tudatta a Tabu Tv internetes videójában Zalatnay Sarolta, aki Jimmy előtt tisztelegve a csepeli temetőben is lerótta a kegyeletét. A temetőben egyébként a család és a rajongók galambokat reptettek, hogy így tisztelegjenek a Király emléke előtt.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Lina 2010-08-07 22:38:32
Testvéri szeretetbő
Benedek Zoltán 2010-02-14 14:28:17
Ugyan már. Árpi teheti? Jimmy ha élne lelőné az egész családját, mint ahogy a "kakast" akarta. 10 év Jimmy nélkül helytelen megfogalmazás. A 10. emlékkoncert volt, így viszont helytálló a 10 év. Ebben az esetben valószínű nem a halálának időpontja volt az időszámítás alapja, hanem az emlékkoncertek száma. Ezekre az emlékkoncertekre sokan kíváncsiak, így az ellenzőknek egy választásuk van- vagy elmenek, vagy nem. Amíg teltház van az ilyen eseményekre, addig tetszik, vagy sem, de ki kell jelenteni- igény van rá, méghozzá Győzikével és Zalatnayval és a sok névtelen, de tehetséges énekessel együtt!
Kis Gabriella 2010-01-31 10:53:57
Zámbó Jimmy kitűnő művész volt, bármi is történt azon a hajnalon.
Viszont a családnak felkéne ébredni, vagy ha nekik nem megy, akkor Editnek, kéne, lépni a férje emlékébe, valamit.
Már az is agyrém amit szegény Árpi remekel, de tegye, ha akarja mert testvér.De letünt, névtelen nullákkal emlékezni. Biztos, hogy jó ötlet ez? Győzike, Zoltán Erika,Zalatnay, és még az összes közt ezek a legnevesebbek. Olyan mintha a testvérek, direkt akarnák lejáratni, Jimmy emlékét.Miért?Aztán, megkéne tanúlni számolni!!!Mindenkinek a családnak is!!!Zámbó Jimmy, 2001 január 2.án halt meg.Bírja már ki mindenki a fáklyás felvonulással, a valóban 10. évfordulóig.
Azonkívűl biztosan tudom, hogy Jimmy, azt szeretné, ha kiderűlne, mi történt azon a hajnalon, és nem ezt a cirkuszt amit a testvérek, és mindenki aki belőlük él, rendez.
Le a kalappal a poén tévé elött. Estéről, estére megjelenik ott Jimmy. Mi Jimmyt szerettük, és szeretjük ma is, és nem ezeket a névtelen,sose volt, vagy ma már senkivé vált magukat művésznek képzelő nullákra vagyunk kiváncsiak.Én spec, a Zalatnay nevű hölgynek, egy idő óta a véleményére se vagyok kiváncsi, mert Ő volt valamikor valaki...Ő tett róla, hogy ez történjen.
Jimmy emléke felejthetetlen, nagyszerű művész volt. Nagyszerű művészekkel volt körbe véve. Talán a 10. évfordulót velük kéne megünnepelni...ja, de a 10. évfordulón.
Sztankóné Sz?ke Annamária 2010-01-29 10:16:33
Biztos,hogy az szerette jobban,aki ott parádézik a kamera előtt,mint az,aki otthon meghallgatva a számait elmorzsol egy könnycseppet az arcán?
Felejthető "művészek" kapaszkodnak Jimmy emlékén...
Keresztes Linda 2010-01-28 15:32:05
Nem tudom, hogy mire ez a nagy felhajtás... már 9 éve maghalt, és azért nem volt akkora sztár, hogy giga koncertekkel emlékezzenek rá :S ebből a pénzből inkább segítenének a rászorulókon, vagy elégetnék a megmaradt kazettáit!
Erzsike 2010-01-28 12:32:29
Emléke a szívekben örökké él:)
Érdekes, ha szomorú vagyok mindig előveszem a dalait még a mai napig is!!!
A felröppenő galambok nagyon meghatóak voltak számomra!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata