Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Futottak a csepeliek
Szavazz a videóra
Értékelés (3.4 / 5 ):
Értékelj te is:
Futottak a csepeliek Futottak a csepeliek
2011-09-25 13:30:00

A Csepel futás elnevezésű rendezvényen járt a Tabu Tv stábja, ahol az esemény egyik szervezőjét, Varga Normant kérdeztük arról, hogy milyen programokkal igyekeztek kicsábítani és mozgásra ösztönözni a csepelieket.

„Gyönyörű időnk van szerencsére, a 32. alkalommal van megrendezve a Csepel futás. Idén egy kicsit változtattunk a szervezésen és különböző programokkal próbáltuk színesíteni ezt a rendezvényt, hogy minden korosztálynak kedvezzünk. A gyerekek arcfestésen vehetnek részt, illetve lufihajtogató bohócok várják őket, továbbá sportegyesületek települtek ki, hogy bemutassák a sportágukat, amit bárki kipróbálhat, illetve az edzőkkel, sportolókkal lehet beszélgetni.” – avatta be az esemény részleteibe a Tabu Tv nézőit Varga Norman.

A szervezők egy sztárvendég meghívásával igyekeztek még vonzóbbá tenni a rendezvényt a fiatalok körében: „Ezekkel a különböző programokkal próbáltuk elérni azt, hogy minél több fiatalt megmozgassunk, de számoltunk azzal, hogy sok gyereknek ez sem elég, ezért elhívtuk nekik a közkedvelt Éder Krisztiánt, SP-t.”

„Fogyatékkal élők is képviselik magukat a rendezvényen. Például a látássérültek egy olyan ping pong asztalt hoztak ki, amin vak emberek is tudnak pingpongozni, de kerekesszékesek is megmutatják azt, hogy hogyan lehet boldogulni, különböző slalom pályán ügyeskedhetnek a látogatók. Amint látni a lufiváraknak nagy sikere van, a gyerekek élvezik, és sportágak terén is elég szép számmal összegyűltünk. A birkózóktól az íjászaton keresztül egészen a kajakosokig, nagyon sok sportág megmutatta magát, és reméljük, hogy ezzel egy kicsit meg tudjuk mozgatni Csepelt, és a sport terén egy kicsit ösztönözni tudjuk a lakosságot, hogy kedvet kapjanak itt az egészséges életmódhoz és a sportoláshoz.” – fogalmazta meg az esemény célját Norman.Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata