Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Forgács Péternek csak sikert és pénzt hozott David Hasselhoff
Szavazz a videóra
Értékelés (3.67 / 3 ):
Értékelj te is:
Forgács Péternek csak sikert és pénzt hozott David Hasselhoff Forgács Péternek csak sikert és pénzt hozott David Hasselhoff
2010-08-05 18:00:00

David Hasselhoff magyar hangja is elítéli a világsztár viselkedését, de a csalódottságot megédesíti a sok pénz és a siker, amit miatta ért el.

A Baywatch és a Knight Rider sztárja legtöbbször már nem szakmai sikerei, hanem magánéleti botrányai miatt kerül a címlapokra. David Hasselhoffnak komoly alkohol gondjai vannak, részegen többször megverte már a feleségét és idegeneket is, sőt egy alkalommal a gyermeke is videóra vette, ahogy a földön fetrengve megpróbál némi pizzát magába tuszkolni. Forgács Péter azonban évekig szinte szó szerint ebből a manapság botrányossá fajult színészből élt, hiszen minden egyes filmben és sorozatban Ő kölcsönözte a magyar hangját.

"Cikizték meg cikizik is amiatt, hogy nem jó színész és alkoholista is... hát tényleg az, de nekem nagyon sok sikert hozott, mert az én hangomat onnan ismerték meg először. Sokszor volt, hogy leállítottak gyerekek, és kértek, hogy mondjak egy kitet, és megmondom őszintén, nekem anyagilag is nagyon jó volt. hogy szinkronizálhattam!" - meséli a tabutv.hu videójában Forgács Péter, aki most a Robin Hood c. musicalben is kamatoztathatja a magyar David Hasselhoffként magára öltött tudását.

"Amikor megjelenik egy film, akkor a mai napig is én szinkronizálom őt, tehát kizárólagos hangom van. Tudod ez olyan, mint amikor az Inke Laci bácsi szinkronizálta a Kojaket, és senki más nem tehette meg!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Forgács Péter, akinek nyáron alig jut majd ideje pihenni a sok színházi munka miatt, azonban sajnos filmszerepet idén sem kapott. "Megvan az a tíz-tizenöt ember, aki minden filmben benne van, én pedig lehet, hogy rossz helyen vagyok ilyenkor... Az elején forgattam azért néhány filmben, de van egy kaszt, amibe nagyon nehéz bekerülni, de én azért örülnék neki, ha ez egyszer megtörténne!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a magyar David Hasselhoff.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata