Facebook
TabuTV
Regisztrálok
Regisztráció Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó?
A fiatalság titka
Modern orvosi géppark a debreceni MedArt-nál
Kapcsolódó - video
Értékelés (5 / 1 ):
Értékelj te is:
Kedvencnek Jelöl


Fiatalodj lézerrel!
2011. november 09., szerda 06:15


Fiatalodj lézerrel! Nemrég a debreceni MedArt Beauty Clinicre látogattunk el, ahol Ági vállalkozott egy lézeres arcfiatalításra. A fájdalommentes beavatkozásra a Tabu Tv kamerája is elkísérte.


Sokan gondolkoznak azon, hogy visszanyerjék bőrük üdeségét, fiatalságát. Többek közt nekik ajánlanak műtéti beavatkozást nem igénylő megoldásokat a MedArt szépészeti klinikáján, ahol hagyományos bőrgyógyászat mellett a professzionális orvosi lézerekkel végzett kezeléseket is választhatunk. Ági egy frakcionált bőrfiatalítás mellett döntött, melyet Dr. Kiss Borbála, a klinika bőrgyógyásza részletesen ismertetett stábunk előtt.

„A szerkezet egy lézersugarat bocsájt a bőrbe, és ez a lézersugár hőhatást hoz létre a bőr középső irharétegében. Ott elindítja a kollagén termelését, amely felelős a bőrünk rugalmasságáért. Ez a hatás nem azonnal jelentkezik, hanem egy kicsit később, egy-két héten belül, illetve kúraszerűen érdemes alkalmazni ezt a fajta lézerkezelést.” – tudhatjuk meg a Tabu Tv videójából.
Kapcsolódó - hírek a témakörben
Vakond100
Fiatalodj lézerrel!
Bizos a kocsmában mondták neki, bár inkább az alkoholról kéne lemondani.
szeretném megismerni cool írok neki hozzászólokImpresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Szabályzat Karrier