Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Fesztiválozz a családoddal!
Szavazz a videóra
Értékelés (4.5 / 2 ):
Értékelj te is:
Fesztiválozz a családoddal! Fesztiválozz a családoddal!
2014-07-09 12:47:29

Kis hazánk legnagyobb családi fesztiválján, a Víz, Zene, Virág Fesztiválon jártunk.

A fesztiválok a fiataloknak szólnak - mondják sokan, majd "nekem már családom van" legyintéssel lemondanak egy olyan élményről, amit később talán megbánnak. Anno a Víz, Zene, Virág Fesztivál szervezői pont ezért gondolták úgy, miért ne csinálhatnának egy pár napos zenei ünnepséget a családosoknak? Az ötlet Tatán fogant meg, és azóta a tatai nyár egyik meghatározó pontjává nőtte ki magát az esemény.

Mikrofonvégre kaptuk a fesztivál egyik főszervezőjét, Esőssy Andrást, a Víz, Zene, Virág Fesztivál Egyesület vezetőjét, aki elárulta, nagyon büszke arra, hogy a városi kezdeményezésként indult rendezvény mára kinőtte magát, és hosszú évek óta sok ezer vendéget vonz nem csak a környékről, de az ország minden pontjáról.

A fesztivál ötvözi a hagyományokat és a megújulást, hiszen a jól megszokott produkciók mellett az újításokra is nagy hangsúlyt fektettek a szervezők: "Sok hagyományos programunk van. A vizes programok például: a regatta versenyek, vitorlás versenyek; de vannak hagyományos zenekarok is, mint például a Benkó Dixieland, aki minden esztendőben itt van, és minden esztendőben zárja a fesztivált. A sok hagyományos elem mellett persze mindig van új: 36 ezer négyzetméteren vagyunk, és van pár új helyszínünk, például a romkocsma 6000 négyzetméteren, szabadtéren - ez egy olyan különlegesség, ami Magyarországon még nem fordult elő. Emellett az elektro-sátortól kezdve a különböző diszkó-zenékig minden megtalálható az ifjúság részére, míg az idősebb korosztálynak is van pár újdonság, mint például a szimfonikus zene." - számolt be a fesztivál sokrétű programkavalkádjáról Esőssy András.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata