Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Exkluzív tudósítás! Paris Hilton Budapesten
Szavazz a videóra
Értékelés (4.46 / 28 ):
Értékelj te is:
Exkluzív tudósítás! Paris Hilton Budapesten Exkluzív tudósítás! Paris Hilton Budapesten
2009-09-04 15:12:37

A gyönyörű botrányhősnő, Paris Hilton tegnap Budapest járókelőinek idegzetét borzolta fel, ugyanis az egyik divatcég, a frissen hazánkba települt coin meghívására hazánkba érkezett. Részt vett egy sajtótájékoztatón és egy esti party-n is, ahová a Tabu Tv stábja is elkísérte. A sötét ruhás biztonsági emberek hadában megcsillantak a szőke fürtjei, és pont a kameránk előtt köszöntötte őt a divatcég képviselője.

Paris meglepően közvetlen volt, az úriembernek bemutatta a barátját, Doug Reinhardtot is, majd tovább sétáltak a hosszú vörös szőnyegen. A botrányhősnőre rengeteg rajongó, újságíró és híresség is kíváncsi volt. A tömegben találkoztunk többek közt Dukai Reginával, Zimány Lindával, Szekeres Nórával, Gönczi Gáborral és kedvesével, Tatár Csillával is.

Bár az RTL Klub késő délutáni riportműsorának műsorvezetője a csatorna kérésére nem nyilatkozhatott, párja Tatár Csilla készséggel állt a Tabu Tv rendelkezésére. "Parist láttam amikor kiszállt a kocsiból öt másodpercre, de annyira amatőr voltam, hogy a fényképezőgépemet elfelejtettem elővenni, pedig direkt elhoztam, és mire bekapcsoltam, addigra pont elment" - meséli a Tabu Tv riporterének Csilla, aki még a biztonsági őrökkel is lepaktált, hogy jobb fotót készíthessen, de hiába.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Szabis 2010-09-07 21:34:51
durva, hogy a tabu tv ennyi helyre eljut :) paris hilton bevonulása elég erőltetett volt :D meg az a vigyorgás :D istenem
Virag Jozsefne 2010-08-30 18:09:26
Kinem állhatom!!!!
Temesvári Roxána 2009-09-18 10:29:52
Sokféle nézőpont van.. :D
Keresztes Linda 2009-09-15 12:30:27
.. na. Ő is eljutott hozzánk. A neve akkoris sokmindenki százezrébe fog kerülni a boltban. Higyjétek el. Paris Hilton márkát csinált a nevéből. Erre se sokmindenki képes. Úgyhogy. Nézőpont kérdése.
2009-09-08 11:06:29
Paris ezzel a fejpánttal Chicholinára emlékeztet, csak ez a csaj sokkal girhesebb. Egyáltalán eszik ez valamit? Még melle sincs! Legalább az egyik szemhéját felvarrathatná, mert ettől az asszimetriától egy kicsit olyan Marilyn Manson-os :D

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata