Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Éva életét megváltoztatta a VV4
Szavazz a videóra
Értékelés (4.79 / 117 ):
Értékelj te is:
Éva életét megváltoztatta a VV4 Éva életét megváltoztatta a VV4
2011-07-26 14:54:00

Egy fotózáson kapta mikrofonvégre a sztártévé riportere VV Évát, aki készséggel mesélt arról, mennyire sok mindent változtatott meg a ValóVilág az életében.

A ValóVilág4 törtetője igencsak megosztó személyiség volt a villában és kint az utcán is. Éva elmondása szerint ez teljesen megváltozott miután vége lett a műsornak. "Minden rendben van, nagyon jól érzem magam a bőrömben, nagyon vidámak a hétköznapjaim és a párkapcsolatomra se lehet panasz. Élvezem az itteni kintlétet, mind azok ellenére, hogy a bulvár cikkek mit hoznak le rólam. Próbálom ezeket lesöpörni magamról és minden akadályt újult erővel venni, mert ha mindenki azzal foglalkozni, hogy mit ír róla a sajtó, akkor kicsit beleőrülne." – mesélte a tabutv.hu riporterének Éva, akinek a kapcsolata is megjavult az édesapjával.


"A családomnak nagyon rosszul esnek azok a cikkek, amiket olvasnak rólam, de igaz mondjuk én is inkább őket féltem mintsem magamat. Mindig nézik az újságokat, ugye ők vidéken laknak és a vidéki emberek is mások. Édesapámmal eléggé furcsa a viszonyom, mert kicsit hasonlítunk egymásra, talán azért. Amikor őt megláttam a tévében annyira elérzékenyültem, hogy feljött értem és kiáll a lányáért, hogy ez volt a legnagyobb dolog, amit a valóvilágtól kaptam és nagyon büszke vagyok rá, hogy a lánya lehetek." – számol be a Tabu Tv riporterének a VV4 törtetője, aki sokszor elsem hiszi mennyi rajongó tábora.

"Az emberek imádnak, akárhova megyek, mindenki megtámad az utcán szó szerint, hogy "Itt az Évi!". Folyamatosan autógrammokat kérnek tőlem, főleg a kisgyerekek és egy rossz szót nem kaptam még senkitől. Az emberek gondolom, elolvassák ezeket a cikkeket. Tudom magamról, hogy egy megosztó személyiség vagyok.” – meséli a videóban VV Éva.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Hamar Orsolya 2011-08-22 13:47:13
lehet van igazad molnar a
Marosi Péter 2011-07-26 15:22:43
Újságok írnak minden félét! Ezért szeretem a Tabu tv-t, mert itt sztárok saját magukról beszélnek. Csak azt nem tudom, hogy annyi szép érdekes dolog van és annyi jó sztár, akikről lehetne szólni. Miért kell éppen a VV-4-et ennyire felfújni?
Marosi Péter 2011-07-26 15:22:32
Újságok írnak minden félét! Ezért szeretem a Tabu tv-t, mert itt sztárok saját magukról beszélnek. Csak azt nem tudom, hogy annyi szép érdekes dolog van és annyi jó sztár, akikről lehetne szólni. Miért kell éppen a VV-4-et ennyire felfújni?
Holts.zoli 2011-07-26 15:18:00
az én életelemet is megváltoztatná ha fél évig kajával piával és jacuzzival lennék körülvéve

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata