Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Énekes lehet Istenes Bencéből?
Szavazz a videóra
Értékelés (5 / 2 ):
Értékelj te is:
Énekes lehet Istenes Bencéből? Énekes lehet Istenes Bencéből?
2011-10-27 08:06:13

Klipet forgat a Viva Tv ex-műsorvezetője! A 23 éves Istenes Bence nemrég elhatározta, kipróbálja magát a popszakmában. Dalszöveget ír és hamarosan belefog új klipjének forgatásába.

Bár a fiatal tehetség elárulta, nem vágyik hírnévre ebben a szakmában, nagy izgalommal készül első zenei produkciójára. „ Nagyon sokat dolgozom, az elmúlt napokban keveset tudtam pihenni. A klip és a dal szövege egyszerű lesz, de az egészet magam készítem a saját elképzeléseim szerint.” – nyilatkozta a Tabu Tv-nek a VV lányok szívét is megdobogtató ifjú, a facebook adatlapján is megosztotta legújabb munkájával járó élményeit.

Bence, aki már lassan egy éve a Cool TV munkatársa, decemberben közösségépítő tábort is szervez. Ez a munka is hihetetlenül leköti az egykor a Megállóban debütált fiatalt. Mivel a szervezési teendők egész napját lekötik, gyakran csak késő éjszaka reagál rajongóinak üzeneteire, de mint elmondta: nagyon élvezi, hogy azt csinálhatja, amit igazán szeret.

A műsorvezető elárulta: folyamatosan kellenek neki az új kihívások, így ezek a feladatok nem okoznak komoly felfordulást az életében. „Ez az én kis játszóterem és szeretném a lehető legtöbbet kihozni magamból minden területen.” – zárta le a beszélgetést Bence a tabutv.hu internetes videójában. A klip megjelenésére pár héten belül számíthat a zeneszerető közönség.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Zsuzska 2011-10-31 15:33:19
:) Lökött......

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata