Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Elvis: Ha nincs más út, ütök!
Szavazz a videóra
Értékelés (3.33 / 3 ):
Értékelj te is:
Elvis: Ha nincs más út, ütök! Elvis: Ha nincs más út, ütök!
2011-07-22 12:15:00

A sztártévé stábja lakásán lepte meg Elvist, aki éppen egy harcművészeti órán vett részt. A riportban kiderült, hogy a volt ValóVilágos miért tartja fontosnak, testének felfegyverzését.

"Ez csak arra van, hogy a nálad erősebbeket le tud győzni úgy, hogy te életben maradjál. Nagyon egyszerű az egész csak lágyék, torok, szem, halánték az összes olyan pont, ami semmilyen sportágban még az MMA-sem megengedett. Szájkaratéban eddig is otthon voltam, szerintem ideje volt már máshogyan is felfegyverkeznem. Ezt tanuljuk, hogy egy harcművész vagy aki harcművészetet tanul az ne nézzen ki rosszul, ne legyen dagadt. Két év alatt simán le is adtam húsz kilót." – meséli a tabutv.hu riporterének Elvis aki szerint az utcán nincs második helyezés.

"A mai világban tényleg az van, hogy az utcán nincs ezüstérem. Vagy megvernek vagy nem, én meg tökre nem szeretnék második helyezett lenni. Bár nem szeretnék a versenyen sem indulni. Gyakorlatilag én egy Krisnás, vegetáriánus rock & roll zenét űző, szolid-szelíd fiatalember volnék." – számolt be a Tabu Tv riporterének a volt villalakó, akiben mély nyomott hagyott egy régi sérelem.

"Ha valami atrocitás ér, akkor az sem baj ha kikapsz egy baj van, ha becsicskulsz, ha tényleg az van hogy megalázkodsz. Ez minden fiúnak az életében ez egyszer előfordul, kiben milyen nyomott hagy. Semmi féle hangulatom nincs a balhéra, de ha ott vagyok és nem lehet kikerülni ,akkor biztos, hogy nem én leszek az áldozat. Aki edzeni jár, az azért teszi, mert tényleg nem tudja a helyzeteket másképp megoldani, csak erőszakkal.” – meséli a videóban Elvis.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata