Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Életre szóló emlék
Szavazz a videóra
Értékelés (4 / 2 ):
Értékelj te is:
Életre szóló emlék Életre szóló emlék
2014-06-17 12:02:53

Egy kép - mondják - többet ér ezer szónál. Pláne, ha azon újszülött gyermekünket örökítjük meg. Pont ezzel foglalkozik Komondi Ágnes fotós is, aki ezáltal - nyugodtan mondhatjuk - nem csak fényképeket készít, de örök emlékeket is ad.

Komondi Ágnes igazi szakértője a gyermekfotózásnak: a legkisebbektől kezdve már szinte minden korosztályból kerültek ki "modellek" a kezei közül. Mint stábunknak mesélte, egy családi fotózás az ő stúdiójában igazi nagybetűs program. A kicsik szinte játszóházként élik meg a sok kellék, plüssmackó, kisautó közt a műtermi munkát, míg az anyukák-apukák arca is ragyog, hiszen Ágnes szakmai múltja a garancia: kizárólag tökéletes képek kerülnek ki a kezei közül. Persze ilyenkor a fotós legalább annyira pszichológus és óvónéni is, mint amennyire fényképész, hiszen egy-egy ilyen alkalom legfontosabb kelléke a jó hangulat.

Ugyan a digitális technológia fejlődésével és az egyre olcsóbb fényképezőgépek elterjedésével mindenkiből előbújik a fotós, de lássuk be: a technika nem minden, ha nincs mögötte egy tapasztalt szakember, aki tudja, melyik pillanatot - és miképp! - kell megörökítenie. Talán ennek is köszönhető, hogy egyre többen döntenek úgy, hogy a család fontosabb életeseményeit, pillanatait műteremben rögzítik. És noha sokaknak erről a szorosra húzott nyakkendők és a kínos feszengések ugranak be, elég Ágnes képeibe belelapozni, hogy lássuk: itt koránt sem erről van szó. Művi, beállított pillanatoknak nyoma sincs - sokkal inkább boldog, önfeledt életképek jelennek meg a fotókon!

Látogassatok el a www.kepex.hu oldalra, ahol nem csak Komondi Ágnes eddigi munkáit nézhetitek meg, de akár blogjába is beleolvashattok, és persze be is jelentkezhettek egy fotózásra!


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata