Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Egészségünk titkai
Szavazz a videóra
Értékelés (5 / 2 ):
Értékelj te is:
Egészségünk titkai Egészségünk titkai
2013-02-23 11:00:00

Egészség és szépség - kéz a kézben járó fogalmak. De mit is takarnak pontosan, illetve hogy érhetjük el őket?

Lengyel Margittal, a Szépség- és Egészségegyetem vezetőjével közösen arra kerestük a választ, mi is ma, a XXI. században a szépség (és persze az egészség) titka? "Ha végignézünk az évszázadokon, azt láthatjuk, hogy sokáig az igazán vonzó a telt nő volt. Gondoljunk csak a Rubens-i idomokra! Tulajdonképpen még az 1900-as évek elején is inkább hízókúrákat tartottak, mint fogyókúrákat. Ez később megfordult - főleg a média hatására. Ma a nádszál-karcsú embereket szeretjük, mert akinek van ideje és pénze, az megfelelően táplálkozik, eleget mozog, eleget törődik a testével - vagyis a gazdagságunk jelképe, hogy mennyire vagyunk karcsúak, mennyire vagyunk szépek, mennyire vagyunk egészségesek."

"Sokszor megkérdezik tőlem, hogy ha valaki eljön hozzánk, és eltölt velünk, a kezeléseinkkel egy hónapot, utána hogyan tovább? Erre azt szoktam kérdezni: fodrászhoz milyen gyakran jár? Ha egyszer elkezdjük a testünk karbantartását - amit mindenkinek időben el kell kezdenie - akkor annak folyamatosnak kell lennie." - mesélte Lengyel Margit, hozzátéve, hogy természetesen az Egészségegyetem a kúrák után is segítséget nyújt vendégeinek, hogy az alkalmi kezelések életmódváltássá alakuljanak.

Videónkban bekukkanthatunk az Egészség- és Szépségegyetem által kínált kezelésekbe, megtudhatjuk, mi a különbség a cellulit és a cellulitisz között és hogy pontosan mik is az infraszauna előnyei? Akinek felkeltettük az érdeklődését, bátran keresse fel az Andrássy út 49-ben található szépségközpontot, vagy érdeklődjön a (1) 342 1811-es telefonszámon.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata