Facebook
TabuTV
Regisztrálok
Regisztráció Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó?
Éden Szandi és Éden Niki újra együtt laknak!
Kapcsolódó - video
Értékelés (2.75 / 8 ):
Értékelj te is:
Kedvencnek Jelöl


Éden Szandra bevallotta: Dubaiban dolgozott!
2011. augusztus 02., kedd 13:00


Éden Szandra bevallotta: Dubaiban dolgozott! Éden Szandrával Bódi Sylvinek a születésnapján találkozott a Tabu Tv stábja, ahol kiderült a reality show résztvevője maga is volt Dubaiban dolgozni.

"Az Éden Hotel sok lehetőséget és sok felkérést hozott nekem, meg igazából egy ilyen reality show szerintem mindenkinek nagy dolgokat hoz. Akár egy fotózást, akár egy megjelenést vagy egy rendezvényen való megjelenést vagy akármi mást. Nagyon sok felkérésem és lehetőségem szokott lenni." – mesélte a tabutv.hu riporterének Éden Szandra, aki nagyokat röhögött a Dubai sztorin.

"Én voltam kint Dubaiban, de ennek semmilyen valóság alapja nincsen. Ez teljesen hostess munka volt, nem volt semmi olyan, hogy köteleznek szexuális munkákra vagy akármi. Az egész egy nagy hazugság. Imádják, ha szép nőkkel vannak körülvéve. Különböző helyekre jártunk bulizni. Sokan voltunk lányok, hozzánk képest a férfiak kevesebben voltak, még csak kommunikálnunk sem kellett csak annyi volt a lényeg, hogy ott legyünk." – számolt be a Tabu Tv riporterének Szandra, aki a riport végére kezdett ideges lenni picit.

"Ott csak hostess munka volt, attól függően kaptuk a pénzt, hogy mennyit kell ott lenni. Annyi nevetséges dolog ez, ami a Dubai körül forog, hogy hihetetlen és kész vicc és ehhez nem is tudnék többet hozzá szólni meg megmondom, őszintén nem is akarok, ez van." – meséli a videóban Éden Szandra.
Kapcsolódó - hírek a témakörben
Lina
Éden Szandra bevallotta: Dubaiban dolgozott!
persze ..az ottani férfiak fából vannak!
szeretném megismerni cool írok neki hozzászólok
Marosi Péter
Egyre érdekesebb ez a Dubai téma! Már kezd érdekelni, csak az a gond, hogy nekem nem adódnak ilyen lehetőségeim. Azért szeretnék én is egy ilyen szép szülinapot. Igaz már a 4. X-et taposom, de még frankón érdekelnek a bulik.
Szabó Péter
Az ilyen stílusu nőkről eltudom képzelni,hogy pénzért megtesznek bármit!!
Vakond100
Erre a "nőre" sok mindent lehet mondani, de azt, hogy szép azt biztosan nem.
Lacika100
naív kérdés, de adózott ebből a pénzből? Hamár úgy gondolja, hogy az emberek irigykednek rájuk... Nekem amúgy semmi problémám, azzal, hogy ki mit csinál, hisz az ő teste és azzal keresi a pénzt amivel akarja, akár éjszakai pillangó is lehet.
Illés Endre
vicc kategória ez a hölgy
Kovács Viktória
Szandráról én is el tudom képzelni a dubajozást...
   Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Szabályzat Karrier