Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Éden Linda: Új mell, új élet! (+18)
Szavazz a videóra
Értékelés (2.17 / 6 ):
Értékelj te is:
Éden Linda: Új mell, új élet! (+18) Éden Linda: Új mell, új élet! (+18)
2011-10-19 14:43:00

Éden Lindát, a trópusi valóságshow egyik nyertesét plasztikai műtétjére kísérte el a Tabu Tv stábja.

„Saját magamról tudom, én megnézem a jó csajokat. Én nem vagyok az, aki lenézi őket, vagy megszólja őket, hogy hogyan néz ki. Ha igenis jól néz ki, jó a feneke, jó a melle, jó a lába, azt én megmondom.” – meséli Linda mellműtétjére várva kameránknak. A beavatkozás előtti várakozás jó hangulatban telik: „Volt egy műtétem, szerelmet vallottam az ébresztés után a műtősfiúnak!” – osztja meg egy korábbi kórházi kalandját az Éden Hotel egykori lakója.

„Addig mást sem tudok elfogadni, míg magamat el nem fogadom.” – mondja búcsúzóul Linda, majd kezdetét veszi a beavatkozás, melyet Dr. Pataki Gergely plasztikai sebész vezényel le.

Lindát a műtét után is mikrofonvégre kaptuk: „Hatalmas változás történt az életemben. Nekem ez volt az egyik legnagyobb vágyam, és most már jobban érzem teljesnek az életemet. Meg van az összhang a testem és a lelkem között.” És hogy mennyire tökéletes ez az összhang? Erre szolgáljon bizonyítékként az Éden Hotelből milliomosként távozó lány fotózása – melyen természetesen a Tabu Tv csapata is jelen volt!


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Marosi Péter 2011-10-19 16:13:22
Irigylem azokat a csajokat, akik plasztikai műtét után jobb csajnak érzik magukat. Szeretném azért megtudni, hogy pasiknak mit kéne megtenni, hogy jobb pasinak érezze magét és a csajoknak igazán tetsszen? Mert nekem szükségem lenne rá. Vagy valami másban szeretnék valami sikert elérni, mint pasi. Aki tudd rá valami megoldást az jelezze! Köszi!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata