Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Éden Alíz elsői
Szavazz a videóra
Értékelés (4.96 / 54 ):
Értékelj te is:
Éden Alíz elsői Éden Alíz elsői
2012-02-03 08:52:00

Éden Alízzal a híres „elsőkről” beszélgettünk: az első csókról, az első pattanásról, az első sminkelésről… Csak az első Tabu Tv-s interjú maradt ki a sorból :-)

„Az első csók nem volt az igazi, nagyon nem jött be, aztán amikor tartósabb kapcsolataim lettek, akkor éreztem rá ennek az igazi ízére. A sráccal még valamennyire tartjuk a kapcsolatot, néha rám írogat, de én már nem annyira – rég volt, fiatalok voltunk, annyira nem is voltunk egy hullámhosszon, csak így próbálkoztunk. Részemről már annyira nem megy a dolog.” – idézte fel Alíz az első csók élményét.

Kevésbé kellemes, de mindenki átesik rajta - az első pattanás: „Hát elég meglepő volt. Úgy voltam vele, hogy úristen, ilyet nem akarok, de anyukám szerencsére ezeket jól kezelte, mindig segített, hogy mit hogyan kell: lefertőtleníteni, kinyomkodni, satöbbi. Meg hát ugye erre való a kozmetikus is, hogy ebben segítsen.”

Persze riporterünk az első lázadásról, az első borzalmas sminkekről és a kötelező punk-rock korszakról is faggatta Örkényi Alízt: „Rocker korszakom volt, még anno 16-17 éves koromban, de csak annyi volt, hogy pár fekete ruhával több volt nekem, de például a vad sminknek sose voltam híve. Annyira nem voltam lázadó típus. Ezt a zenét hallgattam, de külsőségekben nem jött vissza. Iszunk-hányunk-belefekszünk bulikban sem voltam benne. Persze voltak vadabb bulik, de azok is csak kultúrált módon.” - hallható a Tabu Tv videójában.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Maninmask Mask 2012-02-06 23:27:22
hát ezt jól meg aszondták ezt a címet ....
Niczuly Katalin 2012-02-06 11:13:52
:)

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata