Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Durva! Zalatnay Sarolta leszbikus énje
Szavazz a videóra
Értékelés (3.77 / 13 ):
Értékelj te is:
Durva! Zalatnay Sarolta leszbikus énje Durva! Zalatnay Sarolta leszbikus énje
2009-11-02 07:50:52

Zalatnay Saroltáról már évek óta szinte pénzügyi és gazdasági nehézségei miatt hallunk, most azonban őszintén mesélt az internetes sztártévének egyik legféltettebb titkáról: a nőkkel való kapcsolatáról. Cini elmondása szerint imádja a melegeket és nem tagadja, hogy őt is többször megkörnyékezték az azonos nem képviselői. Az énekesnő bevallotta: ha lehetősége lett volna rá, egy nő biztosan megért volna neki egy lepedőgyűrést.

Még csak fel sem fogtuk, hogy Mary Zsuzsi a lányokat is szereti, máris újabb táncdalfesztivál sztárról derül ki a leszbikus hajlam megléte! "A leszbikus hajlam szerintem egy vele született dolog, csak attól függ, hogy akad-e olyan szituáció, amikor ezt valaki kihozza az emberből" - meséli a tabutv.hu riporterének Zalatnay Sarolta, aki saját bevallása szerint imád meleg klubokba járni.

"Nagyon sokszor voltak csajok, akik jöttek és el akartak velem tölteni egy estét, de ezen akkor csak mosolyogtam. Talán nem kell demonstrálni, de én semminek nem vagyok az elrontója, ami valakinek jó" - mondta el a tabutv.hu-nak adott interjújában Zalatnay, aki embertelen sok tehetséges meleg embert ismer és azt vallja, hogy mindenki élje úgy az életét, ahogy akarja.

Ennek ellenére Cininek még sohasem volt komolyabb kapcsolata nővel, de még maga sem tudja, hogy miért. "Nem tudom, hogy miért nem, mert lehet, hogy rajtam nem múlt volna, hiszen eléggé nyitottan éltem világ életemben" - tette hozzá a Tabu Tv videójában az ikonná vált énekesnő, aki rengeteg magyar hírességgel együtt, egy közös klipben kampányol a magyar zenéért.

"Most az a legnagyobb bajom, hogy sem a nők, sem a férfiak nem érdekelnek. Jelenleg ott tartok, hogy lefoglalják a gondolataimat a rettenetes mennyiségű polgári perek és a tartozásos dolgok. Nagyon boldog lennék, ha a bulvársajtó címlapjain egészen mással szerepelnék és ez egészen mással lenne kapcsolatos, de erre szerintem még egy kicsit várni kell" - osztotta meg a tabutv.hu riporterével Zalatnay Sarolta, aki fejpántban és egyszínű, fekete ruhában jelent meg a forgatáson.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Lina 2010-06-05 14:44:16
Ami nincs az nem tud fogyni,talán épp ezért...
Péter Emese Virág 2009-11-02 11:45:04
Jesszus, na nemár! Kit érdekel?! Biztosan fogy a pénz...
Baksa Bence 2009-11-02 09:51:55
Hát igen.. Még egy info amit jobb ha nem tudnánk.
Adler Bence 2009-11-02 08:54:40
Hát...lejárt a sitt újdonsága!
Faragó Jázmin 2009-11-02 08:30:59
Valmi új mindenképpen kell, hogy ne felejtesenek el az emberek...

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata