Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
DURVA! SP futva menekült a rajongói elől!
Szavazz a videóra
Értékelés (4.44 / 122 ):
Értékelj te is:
DURVA! SP futva menekült a rajongói elől! DURVA! SP futva menekült a rajongói elől!
2010-03-16 17:00:00

A tini sztár egy kispesti bevásárlóközpont rendezvényén lépett fel, amikor a koncertre érkező több ezer rajongó egyszerre szerette volna megkaparintani az aláírását. SP ki is osztott jó néhányat, de sokaknak ez sem volt elég: nyolc biztonsági őr sem tudta kellőképp megvédeni a soproni kölyök, és az áruház biztonságát. A Tabu Tv stábja a kordonon belül követhette nyomon az eseményeket, és rögzíthette azokat a megdöbbentő képsorokat, amikor a kedvencükre vágyakozó rajongók összetörték egy ékszerüzlet vitrinjét, és földre teperték a sztártévé riporterét is.

A 13 éves Europark születésnapi mulatságra hívta az ünnepelni vágyókat, akik érkeztek is szép számmal a szombati rendezvényre. A fellépők közt Éder Krisztián, alias SP is feltűnt, aki nem várt sikerrel és rajongóhaddal koronázta meg a rendezvényt. Már a koncert kezdete előtt is sikoltozó tinik ezrei ácsingóztak a soproni fiúért, akik a fellépés végeztével aláírást is szerettek volna kapni a tini sztártól, akinek a biztonságára már ekkor több, mint nyolc biztonsági ember ügyelt.

"Hát hál' istennek nagyon sokan vannak a fellépéseken, nagyon örülök neki. Óriási az ováció, és ez nagyon jó érzés!" - hallható a tabutv.hu videójában SP nyilatkozata, aki autogramosztás közben beszélt a rajongókhoz való viszonyáról. Ekkor még senki sem tudhatta, hogy mennyire el fognak harapódzni az indulatok. A felajzott tömeg betörte egy ékszerüzlet vitrinjét, és miután a biztonsági szolgálat már nem tudta kezelni a rajongók hadát, arra kérték SP-t, hogy hagyja el az épületet.

A fiatal rappert sikoltozó tinik százai, és persze biztonsági őrök követték a lifthez, ami alig tudott elindulni az óriási tömegtől. A Tabu Tv riportere még a felvonóban néhány szót tudott beszélni a Krisztiánnal, de ahogy a parkoló szintre ért a szerkezet, máris újabb adag rajongó fogadta a stábot. SP innen egyből az autóhoz szaladt, a riporterünk viszont az izgatott tinik közt a földre esett. Persze még ez sem tántorította el a stábot a megfelelő felvételek elkészítésétől, így kisvártatva mi is az autóhoz kísértük Éder Krisztiánt. A soproni fiú itt még kiosztott néhány autogramot, majd ahogy tudott, elhajtott a sofőrjével együtt.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Ujvári Petra 2010-07-31 14:21:04
Szegény SP! ÉN is ott voltam ezen a koncertjén is ami amúgy az Európarkban volt. érdekes én nem szaladtam utána, mert normális vagyok! :) Jaj szegény Máté esése.. :(
Mess (: 2010-07-12 23:37:30
Erről az a véleményem,hogy ez már nagyon őrültség...Ha valakit szeretek,akkor azon vagyok hogy vigyázzak az épségére,na meg a körülöttem levő emberekére is, és nem azon vagyok hogy átgázolok mindenen, na meg mindenkin(!) csak hogy megfoghassam, vagy hozzáérhessek...Ha jól tudom itt történt az a mozgó lépcsős baleset is, amiért természetesen egyből Éder Krisztiánt hibáztatták...De ha kicsit is belegondolnak, Ő mit tudott volna tenni?? Semmit...Jó hogy őt is szét nem taposták,vagy szét nem szaggatták:/Ő is csak annak látta már értelmét ha lelép,de látható volt,hogy nem ment neki könnyen :S-és nem azért akart volna elmenni mert nem szereti a rajongóit,hanem épp ellenkezőleg és csak jót akart nekik... Ez már nem rajongás! Ez diliház...Remélem az a csajszi aki megsérült jól van,mert nem hallottunk róla több információt, de mégegyszer mondom,ezért nem SP a hibás,hanem az aki nem tud parancsolni egy ilyen eseményen magának...
Szabis 2010-04-01 08:12:55
Ez tök jó riport lett! Tetszik! Az esés is nagyon durva! x"D
Arpi 2010-03-27 22:42:18
hat ez nem semi en a zenejet nem ismerem sot ase tudom,hogy ki ez az sp de mar oljan mint ano a 90-es evekben tombolo tinilanyok BB-re meg meg sorolhatnank....hm erdekes
Berni Varázs 2010-03-17 15:22:30
Megdöbbentő a sok elvakult, fanatikus tinilány.. valóban nem rossz a srác zenéje, de attól még ennyire nem kellene őt favorizálni!!! Egyébként nem hiszem, hogy ez neki jó lenne.. sőt, senkinek!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata