Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Dukai Reginának úgy izzad a tenyere, mint Csonkának
Szavazz a videóra
Értékelés (4.6 / 15 ):
Értékelj te is:
Dukai Reginának úgy izzad a tenyere, mint Csonkának Dukai Reginának úgy izzad a tenyere, mint Csonkának
2009-07-13 09:36:47

Dukai Regina nagyon izgulós típus, a mai napig lámpaláza van egy-egy fellépés vagy televíziós szereplés előtt. Kevés ilyen művész van, azonban azt mondja, hogy Ő nem bánja a dolgot, hiszen ez azt jelenti, hogy odafigyel arra az ember arra amit csinál, és nem rutinból dolgozik. Regina azt mondja, hogy erről a jelenségről sokat beszélget Csonka Andrással, aki szintén halálra izgulja magát minden egyes forgatáson.

"Ma is Tihanyban léptem fel egy konferencián, és teljesen végem volt. Izzadt a tenyerem, remegtem, minden bajom volt. Nekem nagyon fontos az, hogy minden tökéletesen menjen, maximalista vagyok, úgyhogy tökéletesnek kell lennie mindennek körülöttem" - meséli a Tabu Tv riporterének a szőke szépség.

Regináról nehezen tudjuk elképzelni, hogy tényleg ennyire stresszes, hiszen Ő már azért bőven rendelkezik színpadi tapasztalattal. "Hidd el hogy így van! Vannak ezek az ilyen típusú emberek, például a Csonka Pici is. Andrással szoktunk erről beszélgetni, hogy Ő is teljesen ilyen. Már mióta tévében van, mióta szerepel, és mégis a mai napig lámpaláza van. Nálunk ez szerintem nem fog elmúlni, és addig jó amíg nem múlik el, mert ez azt jelenti, hogy addig figyelünk oda a dologra amit csinálunk" - mondta el a Tabu Tv-nek Dukai Regina, aki hozzáteszi: ha valaki rutinból megy ki a színpadra, az már régen rossz.

A tartósan fennálló stressz akár komoly egészségkárosodást eredményezhet, mivel gyengíti a szervezet ellenálló képességét, reméljük hogy azért Reginának ilyen szinten nem gyűlik majd meg a baja a jelenséggel.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata