Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Dopeman kislánya rettentően szenved a válása miatt
Szavazz a videóra
Értékelés (3.57 / 7 ):
Értékelj te is:
Dopeman kislánya rettentően szenved a válása miatt Dopeman kislánya rettentően szenved a válása miatt
2010-02-08 10:21:19

A szabad szájú rapper családjában teljes a káosz. Dopeman nemrég elköltözött otthonról, és úgy tűnik, hogy ezt az sínyli meg a legjobban, aki nem is tehet semmiről: a közös gyerek. Pityinger László az internetes sztártévének elmondta, hogy a történteknél szörnyűbbet el sem tudott volna képzelni. Most mégis megtörtént, amire senki sem számított: Dopeman elköltözött feleségétől, és úgy látszik, hogy már semmi esély sincs a kapcsolat rendezésére. Elsősorban Fanni, Dopeman lánya szenved az elválástól. A rapper elmondta, hogy a lánya folyamatosan zaklatott, és egyáltalán nem bírja elviselni a történtekkel járó feszültséget.

Dopeman - a megszelídült - családos rapper elhagyta feleségét, Andreát. "Ennél szörnyűbbet el sem tudtam képzelni, érted?!"- kezdi a tabutv.hu-nak adott interjúját Pityinger László, aki saját pókertermében beszélt az elválás pillanatairól. "Úgy láttam, hogy jobb, ha még most lépek. Ez az egész a Fannira hat ki a legjobban: zaklatott, nagyon ki van. Sajnálom nagyon. A lányom jobban szeretem az életemnél!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a rapper.

"Ez így jobb, mert már csak negatív energiákat kapott volna belőlünk. Talán most mindkettőnkből a legjobbat kapja, legalábbis belőlem egészen biztos. Telnek a napok. Megyek a Fanniért, elhozom, igyekszem nagyon pozitív lenni, meg jó dolgokat csinálni vele!" - meséli a tabutv.hu videójában Dopeman.

A szabad szájú rappert láthatóan nagyon megviselik a történtek,d e ennek ellenére is teljes mértékben azon van, hogy a lánya legkevesebbet érezze meg az egészből. "Ha hiszel abban, hogy lelkek kiválasztanak testeket meg szülőket, meg családot... Én hiszek abban, hogy a lányom egy nagyon érett, kész lélek. Egy kincs. Az egész kiscsaj egy ötös jelenség, ezért szerintem mindent vág. Ennél borzalmasabb nem lehet!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Dopeman.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata