Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Dopeman botrányos nyilatkozata (18+)
Szavazz a videóra
Értékelés (3.79 / 95 ):
Értékelj te is:
Dopeman botrányos nyilatkozata (18+) Dopeman botrányos nyilatkozata (18+)
2009-06-08 00:00:00

Dopeman és testvére, Kicsi Dope alkoholtól átitatott interjút adott a Tabu Tv-nek. Rég hallhattunk már ennyi obszcén szót és ennyi közfelháborodást keltő mondatot négy perc alatt egy sztár szájából. Szó volt itt politikáról, szexről és a zenei szakma silány minőségéről is, de igazából leírni nem lehet ami ott történt, ezt meg kell nézni!

Dopeman és testvére, Peti szerint nagyon gagyi volt a zenei felhozatal a Viva Comet díjátadón. "Mi hogy lennénk jelölve bazdmeg? A legjobbak vagyunk, minket nem kell jelölni! Ez az egész arra jó, hogy legalább évente egyszer ingyen iszom! Egészségetekre!" - mondta el a Tabu Tv riporterének Dopeman. A két fiú a sztártévével megosztotta: ők bolondjai az alkoholnak, és ezért egész este többek közt whiskyt ittak!

Dopemnam testvére, Peti a Tabu Tv-nek elmondta, hogy heti négy rajongóval létesít közelebbi viszonyt. "Én megerőszakolom ma este az asszonyt! Örül neki, ha széttépem, mint Mickey Rourke Kim Basingert!" - meséli a sztártévének Dopeman, majd párját karon fogva berántja az interjúba, szájon csókolja és visszatessékeli oda ahol eddig volt.

Eközben Kicsi Dope megosztja a nézőkkel társkeresési szándékait. "Partykúrásra nincs szükség, én magam kiteszek egy egész party-t! 30 éves vagyok, és újra szabad! Támadjatok vadul!" - ordítja a mikrofonba Peti. Ezek után mi is hiányozhatna jobban, mint egy kis politikai szapulás Dopemantől: "A partykúrás az egy pártkúrás. Szavazzatok rám, országos pártkúrás lesz! Megkúrom a pártokat, így! Bármelyiket leütöm egytől-egyig, az összes köcsög pártot bazdmeg! Parlamenti, független induló, a faszomat leszophatja az összes köcsög! Jobbik, MSZP, Fidesz, mindegyik egy fasszopó lopós gecievő! Itt az igazság: mit érezne Jézus, ha lenézne a földre?!" - osztja meg a Tabu Tv riporterével Dopeman, és a válaszra mi is kíváncsiak vagyunk.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Csábi Gyöngyvér Gyöngyvér 2010-07-10 12:39:39
Így van!!! A legjobbak!!! :-) Országos pártk.rás :D :D :D
2010-06-25 21:24:29
ez hűűlye!!!Hát nem égetném így magam...Hót piásan
2010-06-25 21:24:15
ez hűűlye!!!Hát nem égetném így magam...Hót piásan
Gaibl Peter 2009-11-25 23:41:59
Pityingerek sosem valtoznak!!!
Kiralyok vagytok!!!
Diána 2009-11-17 14:32:14
Vááá, nem kicsit voltak berúgva! :D Nagy formák a Pityinger fivérek.
Máté, én szívesen ott lettem volna ;)
Freelander Dog 2009-10-23 12:01:29
Végre valaki aki meri vállalni önmagát, valójában sokan vagyunk így vele, csak azok a fránya korlátok, amelyeket évszázadok alatt építettünk mi sqaját magünk köré ... Hajrá Dopeman
Norbert 2009-08-06 10:14:26
Szewa! ISTEN VAGY DOPE :
:
:
ÉS ENNNNYI.

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata