Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Dopeman: Pornó-rap és politika
Szavazz a videóra
Értékelés (3.5 / 2 ):
Értékelj te is:
Dopeman: Pornó-rap és politika Dopeman: Pornó-rap és politika
2012-03-28 10:15:00

Hazánk alternatív államfőjét az Erotika Expo sajtótájékoztatóján kaptuk mikrofonvégre. Nem csak azt tudtuk meg, mivel készül a kétnapos rendezvényre, de betekintést nyerhettünk politikai programjába is.

"Kint leszek, átadok pornó Oscar-díjakat, egyébként pedig a Dopeman Tv-vel fogunk forgatni - egy teljesen más oldalról fogjuk bemutatni az erotika kiállítást. Kicsit bele akarok látni abba, hogy az erotika-iparban dolgozó emberek hogy élik meg ezeket a változásokat, illetve azt a szituációt, amiben most az ország van. Én egy befogadó ember vagyok, és a nép minden tagjának az ölemben a helye, így az erotika-iparban dolgozó lányoknak is." - összegezte Dope az expón betöltött szerepét némiképp kétértelmű hangsúllyal.

Megtudtuk, a szabadszájú rapper fel is lép a rendezvényen, valamint egy klipet is forgat elsősorban azon rajongói kedvéért, akik eltávolodtak a megkomolyodott Pityinger Lacitól. "Nagyon sokan hiányolják a "régi" Dopemant - azt hiszik, hogy teljesen megkomolyodtam és politikus lettem, ami valamilyen szinten igaz, mert nagyon mozgatnak a közéleti dolgok is, és nyilván borzasztó aggodalommal figyelem az ország sorsának alakulását - de a régi hívek kedvéért csinálok egy pornó-rap számot, és ahhoz forgatunk egy videóklipet."

"Úgy tekintek magamra, mint egy harcosra. A harcos életének a vége az, ha megszűnik a motiváció. Egy ilyen fajta ember, mint én, sosem lehet elégedett, mert akkor nem lesz motivált. Szerencsére sosem vagyok elégedett: annyi pénzt még nem tudtam keresni, amennyit szeretnék keresni, és persze ennél vannak jobb céljaim is - valóban érdekelnek azok a folyamatok, amik jelenleg vannak az országban. Én elsősorban azért csinálok mindent, mert azt akarom, hogy nekem jó legyen. Rájöttem arra az érdekes dologra, hogy nekem akkor jó, ha a többi embernek is jó: ezért azt szeretném, hogy mindenkinek legyen f***sza!" - hallható a Tabu Tv videójában.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Marosi Péter 2012-03-28 12:08:40
Ami azt illeti egyre jobb fejnek és komolyabbnak néz ki DopeMan! De ami az Erotika Expót illeti tavaly novemberben kint voltam és nem igazán tetszett. Akkor már a semmitmondónak mondott VV-ek voltak a színpadon és azok sztárolták magukat. Ahogy megnéztem az oldalt most hétvégén is így lesz. Egyébként biztos jó lesz a hétvégi esemény.

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata