Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Dévényi: Londonban is repültek a pontos labdák
Szavazz a videóra
Értékelés (5 / 1 ):
Értékelj te is:
Dévényi: Londonban is repültek a pontos labdák Dévényi: Londonban is repültek a pontos labdák
2012-08-10 11:16:00

Dévényi Tibor - mindenki kedvenc Tibi bácsija - nemrég tért haza a brit fővárosból, ahol az ötkarikás játékokon zenélhetett.

Stábunk pont egy hete járt a Zöld Pardonban, ahol a retró koronázatlan királyával, Tibi bácsival ülhettünk le beszélgetni még a fellépés előtt. Megtudtuk, a Rákóczi híd lábánál először fellépő lemezlovas még azután is tud izgulni, hogy a legkülönlegesebb helyszíneken, és embereknek játszhatott: "Kicsit izgulok, mert Magyarországon még nem kezdődött diszkó - de akik itt lesznek, remélem jól fogják érezni magukat. Egyébként most jöttem haza Londonból, ahol az olimpia megnyitóján diszkóztam a kint lévő magyar szurkolóknak és sportolóknak. Most is hoztam labdát, mert rájöttem, hogy egy-egy különleges sztárral aláírt labda mindig siker."

"A retrót az egyetemisták találták ki 6-7 évvel ezelőtt. Addig volt ilyen nosztalgia-diszkó, meg minden, aztán meghívtak egy gólyatáborba. Azt gondoltam, csak azért, hogy cikizzenek - egy órát kellett játszanom, egytől kettőig, és amikor hajnali négykor nem tudtam abbahagyni, akkor már éreztem, hogy itt egy műfaj kezdődik. Ezután volt olyan év, hogy egyetlen ősz alatt 24 gólyabált csináltam - ez divat is volt, hogy gólyaavatás, egy zenekar és Tibi bácsi retrója! Úgy, mint nosztalgiadiszkó, nem kellett senkinek - aztán jött az a szó hogy retró, és ma Magyarországon két szó van, amivel mindent el lehet adni: retró és wellness."

Ugyan a nagy fesztiválok már lezajlottak, de ősztől beindul a klubszezon - így könnyedén belefuthattok egy-egy hamisítatlan Tibi bácsi-féle buliba, és ha szerencsések vagytok, még egy pontos labdát is kaphattok. Megéri!


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata