Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Détár Enikő pizsamában viszi suliba a gyerkőceit
Szavazz a videóra
Értékelés (4.5 / 10 ):
Értékelj te is:
Détár Enikő pizsamában viszi suliba a gyerkőceit Détár Enikő pizsamában viszi suliba a gyerkőceit
2011-03-28 11:34:59

Détár Enikő, Ladinek Judit és Fésűs Nelly nem csak a színpadon, hanem a magánéletben is tökéletes hármast alkotnak. A három sztár most a szépség titkára keresi a választ a videóban!

A Tabu Tv riportere a Glamour Women of the Year választásán talált rá az épp együtt kikapcsolódó három barátnőre, Détár Enikőre, Ladinek Juditra és Fésűs Nellyre, akikkel a szépségük titkát is fejtegettük. "A munka nemesít és részben konzervál. Ha az ember már húsz éves korától nem figyelne oda, akkor elindulna az a bizonyos kellemetlen folyamat, az öregedés... A környezeti szennyezések és a gravitáció komoly ellenségünkként szerepel a listán, de azért hiszünk a természetes szépségben!" - meséli Détár Enikő a tabutv.hu riportjában.

"Én reggelente azzal nyugtatom magam amikor belenézek a tükörbe, hogy a belső szépség számít! Amikor nem muszáj kiöltözni, akkor én konkrétan mackóban, összefogott hajjal mászkálok és egy gramm sminket sem teszek magamra..." - osztotta meg az internetes sztártévé nézőivel Fésűs Nelly.

"Ilyenkor szokott általában összefutni az ember a húsz éve nem látott első szerelmével, aki azt mondja, hogy de jól nézel ki! Egy ilyen bók után általában a férfi nyakába ugrana az ember, csakhogy Ő már kopaszodik és pocakos!" - nevet fel Ladinek Judit. A három művésznő egyébként a látszat ellenére a hétköznapokban nagyon lazán kezeli a szépítkezést. "Rendszeresen megengedem magamnak azt a luxust, hogy egy szál pizsamában viszem suliba a gyereket, gyorsan visszafordulok az autóval, integetek egy nagyot és megyek haza..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Détár Enikő.

Egyébként Ladinek Judit is osztja Enikő véleményét, miszerint a szakma konzervál. "Minden nap ki kell állni a színpadra, ezért nem engedheti meg magának az ember, hogy tíz-húsz kilót felszedjen. El kell járni tornázni, oda kell figyelni a kajára, mert különben elindul a lavina és az élet bosszút áll!" - adta hírül a videóban a színésznő.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Szamosfalvi Szilvia 2011-05-04 10:12:41
EZEK A CELEBEK ÁLLLANDÓAN CSAK PARTYZNAK!
Maninmask Mask 2011-03-31 09:35:53
nem is rossz ötlet, ha ezt olvassák sanszos ::))
Szabis 2011-03-29 19:23:51
szerintem Enikőnek tök jó hangja van :) kicsit rekedt és nem idegesítő :D a pizsomás dolgot pedig szerintem kár volt elárulnia, mert mostantól ráakadnak a bulvár újságok fotósai :D
Niczuly Katalin 2011-03-29 09:21:48
Nagyon imádom ezt az Enikőt:)
Monori Csilla 2011-03-28 16:15:08
hát ő ezt is megteheti és ha már igen, akkor miértis ne?
Marosi Péter 2011-03-28 12:44:28
Jó fej csajok. :D

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata