Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Debreczeni Zita óriási vitája Dukai Reginával!
Szavazz a videóra
Értékelés (4.36 / 25 ):
Értékelj te is:
Debreczeni Zita óriási vitája Dukai Reginával! Debreczeni Zita óriási vitája Dukai Reginával!
2010-02-12 05:00:00

A két gyönyörű modell, a Tabu Tv arcainak választott Debreczeni Zita és Dukai Regina egymás legjobb barátnői. Zita elárulta riporterünknek, hogy hatalmasakat tudnak együtt vásárolni, mindent tudnak egymásról, iszonyatosan gyerek centrikusak, de amikor mosolyszünet van köztük akkor a környezetük az háborús övezet.

Debreczeni Zita rengeteget jár el együtt vásárolni barátnőjével, Dukai Reginával. Akivel, ha épp jóban van, igazán be tud indulni és hatalmasakat tudnak shoppingolni, de vajon mi történik mikor fasírtban vannak. "Zseniálisakat tudunk veszekedni, óriásiakat tudunk veszekedni. Persze nem azt kell elképzelni, hogy kiabálunk. Hanem azért megmondjuk a másiknak a problémáinkat. Mondjuk erről szól egy barátság. Nem olyanok vagyunk, akik így magukba tartják és akkor csak gyűlik, gyűlik, gyűlik és utána nem szólunk egymáshoz vagy egyszer csak kifakad. Volt már olyan, hogy igen nem beszéltünk egy ideig, mert úgy éreztük, hogy most akkor neki is igaza van, meg nekem is igazam van, és akkor most mind a kettőnknek igaza van. És akkor nem engedtünk, de akkor eltelik egy kis idő, hiányzunk a másiknak. Mert azért az egymásnak a mindennapjaiban benne vagyunk, úgyhogy vagy egy sms, vagy valami olyan találkát összehozunk, ami után újra tudunk találkozni, de nem hozzuk fel a témát. - mesélte a tabutv.hu riporternőjének a gyönyörű műsorvezető.

"Megbeszéljük egymás magánéleti dolgait, nagyon sok mindent. Tényleg nincsenek titkaink egymás előtt. Mind a ketten nagyon-nagyon gyerekmániások vagyunk, tehát ha egy kisbaba odakerül a közelünkbe, akkor vagy az ő ölébe vagy az én ölembe van. Játszunk vele, bohóckodunk vele. Iszonyatosan nagy a gyerekszeretetünk mind a kettőnknek, de még ezt nem tudjuk, hogy kinek lesz majd hamarabb." - osztotta meg a tabutv.hu riporterével az egykori kísértő modell.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Tóth Gyöngyi 2011-03-27 22:27:51
valószínűleg rettenetesen kedvesek, szívesen találkoznék velük. két ilyen hölgy nem sokszor van ennyire jóban...
Maninmask Mask 2010-02-17 21:21:42
Nem semmi ez a két csaj, az már fix, közvetlenek,szépek, és irigylésre méltók. Méltóan a Tabu Tv arcai. Vajon milyenek lehetnek a magánéletben? Vajon mit reggeliznek? Vacsoráznak? Vannak családi ebédek, papával, mamával, rokonokkal?
Xinger1980 2010-02-16 16:42:56
Nagyon csinós a Zita!
Gondolom ez nem csak az én véleményem.Helyes,arc,csinos alak.
Beviz Elek 2010-02-15 01:09:04
olyan természetes és normális ahogy beszél. A Dukai elvtárs viszont álszent

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata