Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Csisztu Zsuzsa: Soha nem vezetném a Való Világot!
Szavazz a videóra
Értékelés (3.78 / 9 ):
Értékelj te is:
Csisztu Zsuzsa: Soha nem vezetném a Való Világot! Csisztu Zsuzsa: Soha nem vezetném a Való Világot!
2012-01-29 11:04:00

Csisztut számos szerepben láthattuk már: amellett, hogy feleség és anyuka, volt más sportoló és riporter. A Tabu Tv azonban azt is megtudta, mi nem lesz soha: a Való Világ műsorvezetője.

Csisztu Zsuzsának még válogatotti sportkarriere mellett indult tévés pályafutása. Eleinte a közszolgálati tévénél, majd az egyik kereskedelmi csatornán láthattuk. 2009-ben, a csatorna indulásakor került a Digisport csapatába, amelynek a mai napig tagja. „Nagyon szeretem ezt a csatornát, nagyon jól érzem itt magam. Tényleg azt gondolom, hogy ha létezik az ember életében prémium minőségű munka- és feladatkör, akkor ezt most maximálisan élvezem a mindennapokban.” – meséli Zsuzsa, aki még mindig megilletődöttséggel a hangjában meséli, ha olyan sportikonokkal beszélgethet, mint Erdei Zsolt, vagy az aranycsapat tagja, Buzánszky Jenő.

„Minden nap boldog lehetek, ha ebben az egyébként meglehetősen értéktelen dolgok felé haladó világban olyan értékes emberekkel van módom beszélgetni nap, mint nap, ami önmagáért beszél. Azt gondolom, hogy a sport önmagában olyan érték, amit nem kell magyarázni.” – összegzi a műsorvezetőnő, hozzátéve, hogy ugyan a televíziózás számos területén kipróbálta már magát a közéleti-politikai műsoroktól kezdve a magazin- és hírműsorokon át az oknyomozó riportokig, mégis a sport világát érzi leginkább sajátjának.

„Ami a szakmai terveimet illeti, úgy érzem, a sport világában nagyon jól érzem magam, elvégeztem a jogi egyetemet, jelenleg egy sport szakjogászi képzésre járok, a tavalyi évben létrehoztam egy céget, aminek köszönhetően a távlati terveimbe kicsit a sportmanagerlés is bekerült, tehát úgy gondolom, még nagyon sok minden van előttem, és nagyon sok energiát fektetek abba is, hogy más irányokba is képezzem magam. Ahogy a média most kinéz, a sport és a sportmédia világa nem fog változni. Az az irány pedig, amit a nagy kereskedelmi tévékben látok, annyira nem vonz, hogy ha most megkérdeznéd, melyik műsorban szeretnék dolgozni, nem biztos, hogy tudnék egyet is mondani. Például Való Világ műsorvezető nem lennék soha!” – avatta be terveibe a tabutv.hu-ra klikkelőket Csisztu Zsuzsa.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Marosi Péter 2012-01-29 12:46:19
Értelmes jó fej Csisztu Zsuzsa. Ahogy látom, megvannak a konkrét céljai és nem szeret félre beszélni. Amit médiáról mondott, azzal egyet értek.

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata