Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Botrányvideó! Babinyecz Timi nem gondolta, hogy támadni fogják!
Szavazz a videóra
Értékelés (4.5 / 6 ):
Értékelj te is:
Botrányvideó! Babinyecz Timi nem gondolta, hogy támadni fogják! Botrányvideó! Babinyecz Timi nem gondolta, hogy támadni fogják!
2010-10-08 09:40:38

A 2010-es Miss Universe Hungary szerint sokkal gyengébb angoltudással rendelkező lányok is bejutottak a döntőbe, úgyhogy nem érti, hogy miért támadják őt ennyien.

Babinyecz Tímea egy csinos szegedi lány, aki azzal szerzett magának több százezres nézettséget az interneten, hogy a Miss Universe döntőjének bemutatkozó videójában össze-vissza beszélt angolul, magyarul megtörtént vele az, amitől minden ember retteg: nevetség tárgyává vált a kamerák előtt gyatra nyelvtudása miatt. A lány nem volt tisztában az igeidőkkel, és bizony a szókincse is hagy némi kívánni valót maga után. A videó egyik legviccesebb része az, amikor Tímea arra a kérdésre, hogy mi volt a legkedvesebb ajándék, amit valaha kapott, így válaszolt: “Szeretem azokat az ajándékokat, amelyek kézből készülnek.” - mondja a videóban a szépség. Az RTL Klub sztárja összekeverte a személyes névmásokat is, amelyek arra hivatottak, hogy a nő- és hímnemű személyeket és tárgyakat megkülönböztessék egymástól, de a legkínosabb választ mégis akkor adta, amikor élete legrosszabbul sikerült randevújáról kellett mesélnie: “Amikor 14 éves voltam, találkoznom kellett egy fiúval, ő akar velem találkozni, mert szeret, és azt hittem, hogy ő az egyik barátom, és elindultunk sétálni, és ez annyira unalmas volt. És utáltam azt a fiút, csak a barátom volt” - beszél a felvételen Tímea, aki ezzel a néhány mondattal világhírnévre tett szert az interneten.

A szépség augusztus óta sehol sem beszélt a videóról, de most végre a Tabu Tv videójában megtörte a csendet és őszintén mesélt a döntőn történtekről. "Én külföldön voltam akkor, amikor erről az egészről hallottam. Úgy gondolom, hogy ezt itthon nagyon felfújták, mert az, hogy a hétköznapokban jól beszélem az angol nyelvet, az nem azt jelenti, hogy ez az anyanyelvem. Az a videó azért sikerült úgy ahogyan, mert a körülmények olyanok voltak... senki nem volt ott, senki nem élte át, úgyhogy senki nem tudhatja, hogy igazán milyen volt! Szerintem azért nem volt annyira rossz ez a videó, amennyire beállították!" - meséli az internetes sztártévé riporterének Babinyecz Tímea, aki a műkörömépítők szakmai napján nyilatkozott a történtekről.

"Több lánynak sokkal rosszabbul sikerült ez a felvétel és voltak olyan lányok, akiknek a hétköznapokban is sokkal nagyobb problémájuk volt az angol nyelvvel. Nekem ilyen problémám sohasem volt, sőt még felkérést is kaptam! Azt mondták, hogy nagyon aranyosan beszélem az angol nyelvet, és szeretnék, ha egy rövid reklámfilmet forgathatnának velem Amerikában!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a szépség, aki a kinnléte alatt nagyon meglepődött, hogy ahelyett, hogy segítették volna Őt, csak támadták és lehúzták. A videóban Babinyecz Tímea tovább mesél a botrányról!


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Takács Szamanta Samanta 2010-10-13 02:58:30
http://starity.hu/magazin/6571-sarkozi-anita-vezeti-majd-a-tolerancia-galat/
Lina 2010-10-09 09:15:29
én is..
Békefi Evelin 2010-10-08 15:24:35
Egyet értek mindenkivel.
Horváth Tünde 2010-10-08 11:49:30
A mai magyrországi nyelvizsga követelményeknek semmi köze a hétkőznapi nyelvhasználatához,az adott nyelvet beszélő országokéhoz képest!!!!Nálunk itélkezünk az emberek felett,de külfőldi országokban segítő készek,s örömmel,nyugodtan lehet velük beszélgetni,mert javítanak,s ezáltal segítik a nyelv elsajátítását.Nem tartom főbe járó bűnnek,ha csak nem volt a versenyen követelmény elé támasztva,de akkor az is hibás,aki nem tartatta be.
Réthy Regina 2010-10-08 11:33:11
Igen, ez tipikusan magyar piszkoskodás. Külföldön teljesen máshogy állnak a nyelvtanuláshoz, ott nem kőbe vésett szó a nyelvtan, az a lényeg, hogy beszélj, beszélj, beszélj. Persze, ha valaki nyelvvizsgázni akar, meg kell tanulnia a nyelvtant is, de ilyesmin senki nem fog fenn akadni!
Marosi Péter 2010-10-08 10:56:10
Magyarországon virágzik a kultúra. Mindenkibe belekötnek, akire büszke lehet az ember és csodálkozunk, hogy bizonyos dolgokban nem jutunk egyről a kettőre. Ha már megválasztották Babinyecz Timi Miss Hungary győztesének és külföldön képviseli a magyar szép lányokat, akkor már ne azt keressük, hogy hol lehet fricskázni, hanem azt, hogy mire lehetünk büszkék. Sajnos ez ma nem úgy van, ahogy lenni kellene. Szerintem ez elég szomorú. Lehet, hogy ma az a Tabu téma, hogy a másik felé, hogy adjuk meg a tiszteletet? Ezen érdemes elgondolkozni. Szerintem helyes aranyos lány! Sok sikert kívánok neki!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata