Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Besenczi Árpád: Azért lettem színész, hogy mutogathassam magam
Szavazz a videóra
Értékelés (4.67 / 3 ):
Értékelj te is:
Besenczi Árpád: Azért lettem színész, hogy mutogathassam magam Besenczi Árpád: Azért lettem színész, hogy mutogathassam magam
2011-08-04 10:00:00

Besenczi Árpád elárulta a Tabu Tv stábjának, hogy annak ellenére, hogy a magamutogatás miatt lett színész, nem igazán kap új munkalehetőségeket.

"Engem sohasem zavart az, hogyha megismernek, most már hozzászoktam a sok tv szerepléshez. Kifejezetten pozitív élményeim vannak ezzel kapcsolatban, akár egy film kapcsán, akár egy szereplés kapcsán. Én nagyon örülök neki, hiszen azért lettem színész, hogy mutogassam magamat." – mesélte a tabutv.hu riporterének Besenczi Árpád, aki, elmondása szerint, vannak előnyei a szereplésnek.

"Mikor az Üvegtigris első néhány része lement és esetleg megállítottak a rendőrök, akkor jöttek oda mókázni, hogy "kolléga kicsit gyorsan megyünk". Se különösebb előnyöm nem volt még ebből se pedig hátrányom." – számolt be a Tabu Tv riporterének a színészóriás, aki sajnálja, hogy nem kap annyi felkérést, mint régen.

"Nem lesz mostanában semmi féle filmszerep, de hát nem is férne bele az időmbe. Két nyári bemutató van eddig, hát én szeretném, de meglátjuk. Sajnos már a televíziós szereplések is elkerültek. Szerintem pedig lenne ilyes féle dologra kereslet." – meséli a videóban Besenczi Árpád.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata