Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Bencsik Tamara csajosan tanul vezetni
Szavazz a videóra
Értékelés (4.5 / 2 ):
Értékelj te is:
Bencsik Tamara csajosan tanul vezetni Bencsik Tamara csajosan tanul vezetni
2011-09-18 16:35:00

A Tabu Tv stábja a Pati Autósiskola rutin pályáján találkozott Bencsik Tamarával, aki épp vezetni tanul. Megnéztük, hogy megy neki.

„Én már nagyon régóta szerettem volna jogsit, úgyhogy nagyon örülök. Nem sokára rutinvizsgám lesz, nagyon élvezem, nagyon jó. Néha még kicsit túlizgulom magam, de nyugodtan kell, rájöttem, úgyhogy szerintem nem lesz baj vele.” – mesélte lelkesen a tabutv.hu nézőinek Tamara.

„Én inkább türelmesebb sofőr vagyok, de nagyon-nagyon várom már, hogy meg legyen a jogsi, igaz, hogy még kell két és fél-három hónap hozzá és még a forgalmi sincs meg és a rutinra is most készülök. A parkolás az, amit általában el szoktak bénázni a nők, de most sikerült, úgyhogy örülök neki.” – árulta el a Tabu Tv nézőinek az énekesnő.

„Én még nem tapasztaltam, hogy milyen, amikor férfi oktatóm van, de én a Katával nagyon meg vagyok elégedve, nagyon sokat segít és csodálkoznak, hogy női oktatóm van, de nagyon belevaló, nagyon érti a dolgát és tényleg olyan dolgokat magyarázott el, hogy így sokkal könnyebben megy ezáltal. Egy csomóan ide járunk, többek között a Lola, Puskás Peti, Brasch Bence, úgyhogy mindenkinek nagyon ajánlom a Pati Autósiskolát.” – nyilatkozta riporterünknek Tamara.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Berni Varázs 2011-09-19 08:36:37
Ha egyszer végre elkezdem a jogsimat, akkor én is egy női oktatóval szeretnék megtanulni vezetni! :)) az nagyon vagesz lehet, csak ügyesen Tamaraaaa! <3

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata