Facebook
TabuTV
Regisztrálok
Regisztráció Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó?
Csala Zsuzsa: A Vidám Színpaddal anno egy műfaj szűnt meg!
Beleznay Endre: minél messzebb megyünk, annál jobb a közönség
Beleznay Endre a kaparós sorsjegy rabja
Breaking: Beleznay Endre szétszedte a zsebét!
Beleznay Endre az alkoholista korszakáról vall!
Beleznay Endre keményen politizál!
Beleznay Endre felszedné a riporterünket
Kapcsolódó - video
Értékelés (4.75 / 4 ):
Értékelj te is:
Kedvencnek Jelöl


Beleznay Endre is látásjavít?
2011. március 30., szerda 13:12


Beleznay Endre is látásjavít? A színész nagyon sokáig nem akarta eldobni a szemüvegét, de lehet, hogy most mégis megszabadul tőle.

Beleznay Endre nemrég elhatározta, hogy látásjavító műtétet végeztet magán, a Tabu Tv stábja pedig elkísérte a folyamat első, informális állomására. "Már nagyon régóta gondolkodom azon, hogy látásjavítsak-e, de most rávettek, hogy gondoljam át a dolgot..." - meséli a tabutv.hu riporterének a színész, aki a Budai Szemészeti Központ segítségét kérte a problémája megoldásában.

"A művészúrnak egy közepes rövidlátása van. Részben kontaktlencsét, részben szemüveget visel ennek orvoslására, de azon gondolkodik, hogy lézerrel korrigáltatja a fénytörési hibát." - mondta el az internetes sztártévé kamerája előtt dr. Nagymihály Attila, aki a vizsgálat során megállapította, hogy milyen dioptriájú látáshibája van Endrének, valamint azt is megvizsgálta, hogy megfelelő vastagságú-e a szaruhártyája a műtét elvégzéséhez.

"A feleségemnek és nekem is nagyon tetszik a szemüvegem, de zavar, hogy nem látok jól és időnként küzd a szemem a kontaktlencsével. Jókat mondott a doktor úr, tehát akár neki is ugorhatnánk a műtétnek, de azért előtte még sokat kell egyeztetnünk, mert a programomban azért több napot teljesen fel kell majd szabadítanom." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Beleznay Endre, akin ha minden jól megy, akkor hamarosan egy LASIK típusú lézeres látásjavító műtétet hajt majd végre dr. Nagymihály Attila.
Kapcsolódó - hírek a témakörbenImpresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Szabályzat Karrier