Facebook
TabuTV
Regisztrálok
Regisztráció Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó?
Bangó Margit: Az utolsó szakácskönyv
Schmuck Andor: Megláttuk és megszerettük egymást Margittal!
Bangó Margit: Ilyet még nem csináltam!
Szülinap-kommandó: Bangó Margit 60 éves lett!
Bangó Margit: éhezéstől a szakácskönyvig
Kapcsolódó - video
Értékelés (4.13 / 8 ):
Értékelj te is:
Kedvencnek Jelöl


Bangó Margit egész családja zenész
2010. március 02., kedd 10:00


Bangó Margit egész családja zenész Az énekesnő a családja zenei gyökereiről mesélt az internetes sztártévé riporterének. Bangó Margit elárulta, hogy még unokái és dédunokája is zenéléssel foglalatoskodnak, közös fellépéseket terveznek és viszik tovább a hagyományt. Nemrég például Debrecenben adtak koncertet, ahol a színpadon csak Bangók álltak.

"Több száz évre visszamenőleg muzsikus családból származom, és nálunk a zene az mindennapi eledel volt. Nálunk minden gyerek tanult zenét, még az unokáim és a dédunokám is!" - meséli a tabutv.hu riporterének Bangó Margit, akivel a Frizbi Hajdú Péterrel műsor felvételén beszélgettünk.

Nem olvastátok félre! Bangó Margitnak már valóban dédunokája is van, hiszen korán kezdte a családalapítást. "Nagyon fiatalon szültem, és a lányom még fiatalabb volt, amikor szült. Hála istennek nagyon hamar nagymama, majd dédmama lehettem. Jóban, rosszban együtt vagyunk, mint a filmekben!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában az énekesnő, aki nemrég különleges fellépést szervezett az egész családnak.

"Debrecen az most a szívemnek egy nagyon kedves város. Lenn voltunk a Bangó Show-val, ami csak Bangókból áll. A lányom az énekesnő, a táncosok a lányunokáim, a zenekarban pedig szintén a család tagjai játszanak!" - ecseteli a fellépők névsorát a tabutv.hu videójában Bangó Margit.
Kapcsolódó - hírek a témakörben
Corter Ciara
Bangó Margit egész családja zenész
hát igen :D:D:D:D
szeretném megismerni cool írok neki hozzászólok
BATA GYÖRGY
Érdekes módon nem szégyenli magát , hogyha meghallja cigány!!
Virag Jozsefne
Gratulálok önnek a pályájához és a csaladjához is
   Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Szabályzat Karrier