Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Az első lépés a tökéletes orr felé
Szavazz a videóra
Értékelés (4.5 / 4 ):
Értékelj te is:
Az első lépés a tökéletes orr felé Az első lépés a tökéletes orr felé
2011-03-21 10:00:25

Dr. Révész Zsolt plasztikai sebész legújabb páciense az orrából szeretne lefaragni egy kicsit, csak az a probléma, hogy már a vérvételnél elájult...

A szépségért meg kell szenvedni és ezt Okolicsányi Marius is tudja. A fiatalember arcán első látásra semmi kifogásolnivaló sincs, de Őt mégis nagyon zavarja az orrcsúcsának pár milliméteres megnagyobbodása. "Te azért nem látod a bajt az orromon, mert nem nézed annyi ideje mint én. Nagy problémám nekem sincs vele, de ha jobbról megnézed, akkor olyan, mintha egy képszerkesztővel pár millit kihúztak volna rajta..." - meséli a tabutv.hu riporterének az orrműtétének konzultációjára érkezett páciens, aki valószínűleg nem lesz túl problémamentes eset, hiszen már az előzetes vérvételkor is elájult néhány másodpercre.

"A pontos tervet számítógépen tudjuk majd megcsinálni. Szépen meg tudjuk azt beszélni, hogy a porcoknak melyik részéből kell kivenni, mert valóban egy kicsit túl tömeges az orrcsúcs. Ezt a műtétet vagy altatásban vagy helyi érzéstelenítésben végezzük, de az Ön esetében szerintem az altatás a kényelmesebb... Az orr alsó részéről hatolunk majd be, így kívülről semmilyen látható heg nem lesz majd a műtét után, a beavatkozást követően pedig egy éjszakát érdemes benn maradni. Egy éjszakáig nem fog tudni az orrán levegőt venni, egy hétig egy kis gipsz is lesz majd az orrháton, ami nem egy különösebben ijesztő látvány..." - ismerteti a folyamatot dr. Révész Zsolt plasztikai sebész, aki hamarosan egy másfél órás műtéttel oldja majd meg Marius orrproblémáját.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Lina 2011-03-24 14:18:05
el vagyok vele..
Kovács Liliána Zsuzsanna 2011-03-23 15:21:56
akkor szerencsés vagy
Kiss Miki 2011-03-23 15:03:46
nekem de tetszik az orrom:)

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata