Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Az adóval is spórolhat!
Szavazz a videóra
Értékelés (4.5 / 4 ):
Értékelj te is:
Az adóval is spórolhat! Az adóval is spórolhat!
2014-08-18 11:57:07

A jó könyvelő és tanácsadó aranyat ér! Nem mindenki tudja, hogy mi az, amit leírhat az adójából, vagy éppen milyen adózást könnyítő lehetőségek vannak. Pedig jó tisztában lennünk a legújabb szabályokkal és lehetőségekkel ahhoz, hogy ne fizessünk többet, mint amennyit muszáj!

Sokan nem tudják, hogy mi értelme van az adótanácsadásnak, pedig ha valaki a lehető legtöbbet szeretné kihozni a vállalkozásából, akkor oda kell figyelnie az adózásra is. Sok esetben előfordul, hogy a vállalkozók, a cégvezetők nincsenek tudatában annak, hogy egy-egy kisebb adózási vagy éppen könyvelési hiba is már adóhatósági vizsgálatot eredményezhet. Fontos megemlítenünk, hogy magánszemélyek ellen is folytathatnak vagyonosodási vizsgálatot adózási hibák miatt. Éppen ezért a lehető legjobb, ha mindig felkészülten várjuk a NAV ellenőrzéseket. Cikkünk megírásában az ERAN Services volt a segítségünkre, akik immár 20 éve vannak a szakmában. Kovács Zsóka tulajdonos és ügyvezető nagy tapasztalattal rendelkezik bel és külföldi cégek adózását, könyvelését illetően. Nem egy ismert hazai és külföldi nagyvállalatnál töltött be magas pozíciót. Munkássága és több évtizedes tapasztalata segítették abban, hogy létrehozza ezt a vállalkozást. Az iroda a belváros szívében működik a Madách Imre úton. Számos olyan hasznos tevékenységet végeznek, melyekkel megkönnyítik vállalkozásunk terheit. . Nem egy dolog van a repertoárjukban, mely Magyarországon még csak kezdeti stádiumban van, de irodájuknál már működik.

A törvények által előírt könyvvezetési és adóbevallási kötelezettség gondját leveszik a válladról, és egyéni vállalkozók és gazdasági társaságok számviteli feladatainak teljes körű ellátását is vállalják. Magánszemélyek pénzügyi, könyvelési, adózási ügyeivel is foglalkoznak, így bárki bátran keresheti őket. Adótanácsadással, ellenőrzések utáni jogorvoslattal nyújtanak segítséget. Az adótervezés és adóoptimalizálás során céljuk az adók mérséklése, az adókockázatok és az ellenőrzések negatív következményeinek elkerülése, az adófizetési kötelezettség időpontjának meghatározása. Nem kell félned egy esetleges NAV ellenőrzéstől sem, hiszen felkészítenek egy várható revízióra.

Ha vállalkozásindítás előtt állsz, akkor is érdemes felkeresned az ERAN Services-t, mivel vállalkozási és jogi tanácsadással segítenek abban, hogy új céget alapíts. Könyvelési szolgáltatásaik közé tartozik az online és távkönyvelés, ami annyit jelent, hogy az ország bármely pontjáról, akár külföldről is intézheted a könyvelésedet scanner és internetkapcsolat segítségével. Könyvelnek hazai és nemzetközi cégeknek, végeznek helyszíni és online könyvelést, segítenek egy esetleges könyvelőváltás teendőinek ismertetésében, de számtalan egyéb számviteli szolgáltatást is igénybe vehetünk náluk. Professzionális könyvelési és tanácsadási szolgáltatásaik mellett további, kiegészítő szolgáltatásokkal is segítséget nyújtanak, függetlenül attól, hogy magánszemélyként vagy vállalkozásként veszed igénybe a szolgáltatásaikat. Az ERAN Services-re bármikor és bármiben számíthatsz, hiszen nagyon megbízhatóak, és számukra az ügyfeleik a legfontosabbak. Bátran fordulj hozzájuk, ha teljes körű bérszámfejtésre van szükséged, munkaügyi tanácsadásra vagy éppen TB ügyeid kezelésében szeretnéd a segítségüket. A cég visszamenőleges munkálatokat is végez, így például könyvelés ellenőrzést, könyvelési hibák utólagos javítása, vagy éppen adóbevallások visszamenőleges benyújtása. Szabályzatkészítést is vállalnak, a cégedre vonatkozó egyedi szabályzatot készítik el. Hatósági problémák esetén szakszerűen képviselnek és a további vizsgálatok elkerülése a legfőbb céljuk.

Miért őket válaszd? Azért, mert segítségükkel egy kézben tarthatod céged minden adózási, munkaügyi, TB, könyvelési és számviteli feladatát, így azok könnyebben átláthatóak. Céged szabályos működtetésével megelőzheted a büntetéseket. Minden területet az adott tevékenységben jártas kolléga lát el, így mindig a legprofibb szakértőt kapod. Kérdés esetén bármikor eléred őket, így mindig naprakészen tájékozott leszel. Segítenek eligazodni az adózás világában, így elkerülheted a hibákat, veszteségeket. Munkájukat mindig élvezik: egyetlen személyes találkozón sem fogsz unott, szigorú könyvelővel vagy adótanácsadóval találkozni, így a fásultságból, motiválatlanságból eredő hibákat is kiküszöbölheted. Segítségükkel könnyen meg fogod érteni az adóügyi információkat akkor is, ha egészen más területen tevékenykedsz, így több nyereséget érsz el, és költséget takaríthatsz meg.

Látogass el oldalukra és kérj személyre szabott árajánlatot! Folyamatos akciókkal várják az ügyfeleket, melyeket igénybe véve időt és pénzt spórolhatsz. Ha egy olyan könyvelői és adótanácsadói céget keresel, amely szakértő, profi, gyakorlott és lelkes csapattal könnyíti meg céged pénzügyi, számviteli, bér és adózási ügyeidet, akkor válaszd az ERAN Services-t! Bízd egy komplex jogi, számviteli, közgazdasági szemléletű irodára könyvelésedet! Látogass el a www.eraneu.com oldalra, és kérj segítséget Kovács Zsókától, az ERAN Services megálmodójától!


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata