Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Andy Vajna bevallotta: Paris Hilton a szomszédja!
Szavazz a videóra
Értékelés (4.64 / 11 ):
Értékelj te is:
Andy Vajna bevallotta: Paris Hilton a szomszédja! Andy Vajna bevallotta: Paris Hilton a szomszédja!
2009-09-07 14:58:12

A híres hollywoodi producerrel Budapesten találkoztunk egy új divatcég, a Coin első hazai üzletének megnyitóján, ahol Paris Hilton is tiszteletét tette. Amikor Andy Vajnát a botrányhősnőről kérdeztük, kiderült, hogy neki nem jelent túl sokat a jelenléte, hiszen Los Angelesben szomszédok, és még a fia is együtt koptatta az iskolapadot a Hilton csemetével.

Vajna András, vagy ismertebb nevén Andrew G. Vajna még 1956-ban családjával együtt hagyta el hazánkat. Azóta híres hollywoodi producer lett, ezért is nagy szó, ha valakinek Magyarországon sikerül találkozni vele. A Tabu Tv stábja Andy Vajnával egy új olasz divatcég első hazai üzletének megnyitóján találkozott, ahol a díszvendégről, Paris Hiltonról is megkérdeztük a producert.

"Izgalmas, hogy Paris Hilton is eljött a megnyitóra, mindenki élvezte. Emiatt van ilyen tömegnyomor, különben miért lennének itt az emberek?! Paris Hilton egyébként Los Angelesben mellettem lakik, és a fiam együtt járt vele iskolába, tehát ez nekem nem akkora dolog" - meséli a Tabu Tv riporterének Andy Vajna, aki azt is elárulta, hogy a szomszédi viszony ellenére még sohasem beszélgetett hosszabban az örökösnővel, csupán köszönőviszonyban vannak egymással.

A Tabu Tv azt is megtudta, hogy az amerikai producer nem ítéli el Parist a botrányaiért. "Idefigyelj, ha ez neki jó és sikert hoz, akkor miért ne?!" - tette hozzá Andy Vajna, aki az interjú után egyből vacsorázni indult, hogy lehűtse magát a Coin megnyitóján uralkodó forróság után.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Galcsik Nikoletta 2010-12-02 12:05:44
Jó lehet neki :D
Bozsik Renáta 2009-11-02 11:30:19
És mennyire igaza van...

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata