Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Alekosz csalódott Olivérben!
Szavazz a videóra
Értékelés (3.11 / 9 ):
Értékelj te is:
Alekosz csalódott Olivérben! Alekosz csalódott Olivérben!
2012-03-06 09:09:00

A Való Világ negyedik szériájának győztese és vagánya közti őszinte barátság kialakulásának lehettünk szemtanúi a műsor alatt. Azóta sokminden változott: a kérdés, hogy a villán kívül sikerült-e megőrizni a jó viszonyt.

A Való Világ negyedik szériája nem volt eseményekben szegény. A sok veszekedés, klikkesedés mellett megható pillanatokat is megélhetett a néző: ilyen volt az Alekosz és Olivér közötti barátság kialakulása. Mint ismert, a VV4 vagánya, Olivér, bár hamar búcsút intett a játéknak, nem feledkezett meg új barátjáról. A villán kívül kampányolt Alekosznak, majd az Alekosz feleséget keres című műsorban segített megtalálni az ex-villalakónak a tökéletes társat.

Mióta Alekosz elhagyta anyacsatornáját, sokan csalódtak benne, nem értik, miért tette meg ezt a hálátlannak tűnő lépést, sőt, van, akivel a kapcsolata is megszakadt emiatt. Volt villalakó-társai is nyilatkoztak ezzel kapcsolatban, többek között Olivér is. "Olivérre egy kicsit haragszom. Nyilatkozhatott volna velem kapcsolatban - a váltás körül - visszafogottabban is. Én úgy érzem, az lett volna a legbölcsebb, ha Olivér azt mondja: Gyerekek! Alekosz a barátom, róla vagy jót, vagy semmit!" - mondja Alekosz. Állítása szerint Olivér nem így tett, nem kímélte őt.

A két ex-villalakó próbálta rendezni a kialakult nézeteltérést, de nem jutottak közös nevezőre. "Amikor én beszélek vele erről, akkor ő rendre-sorra olyan érveket hoz fel - ezt alátámasztva - amelyeknek már régesrég nincs aktualitásuk." - árulta el a negyedik széria győztese, aki hozzáfűzte, nem tudja mire vélni Olivér hisztijét. A sztár bízik a békülésben, és bár nem éppen fényes a viszonyuk momentán, kapcsolatukat az 1-10-ig terjedő skálán továbbra is 10 pontra értékeli.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata