Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
A sminkelhető szemhéj titka (+18)
Szavazz a videóra
Értékelés (5 / 1 ):
Értékelj te is:
A sminkelhető szemhéj titka (+18) A sminkelhető szemhéj titka (+18)
2011-09-22 13:14:00

A Tabu Tv stábja Angélát kísérte el szemhéj kisebbítő műtétre, aki szépüléséhez a budapesti Silvermount Klinika orvosának, Dr. Kovács Annamáriának szavazott bizalmat.

Angéla a Tabu Tv kameráinak mesélte el milyen műtétre készül. "Szemhéj plasztikát szeretném megcsináltatni, de csak a fölső részét, ami főleg a látásban zavar illetve a sminkben. Úgy gondoltam, hogy ezt most így kipróbálom. Hallottam róla nagyon sokat, láttam is már olyat akinek megvan és nekem nagyon tetszik. Nekem nagyon szimpatikus a doktornő nemrég ismertem meg egy ismerősöm által, de én egyáltalán nem tartok tőle." – mesélte a tabutv.hu riporterének Angéla.

A doktornő a műtét elején elemezte a helyzetet. "Egy jelentős bőrfelületet fogunk majd innen kiszedni és ha majd teljes lesz az áthajlási redő, akkor gyönyörűen fog tudni majd sminkelni. A műtét után kicsit befog duzzadni és befog kékülni, de az normális és a látást elvileg nem befolyásolja." – számolt be a sztártévé kamerájának doktornő.

Dr. Kovács Annamária először a műtéti előkészületek rajzait vázolta fel Rékán, majd nem sokkal később belekezdett a nagy átalakításba. Amint azt a műtét végén láthatjuk, az eredmény magáért beszél. Mivel kameránk az előkészületek mellett a műtétet is rögzítette, így videónk megtekintése kizárólag erős idegzetűeknek ajánlott!


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata