Facebook
TabuTV
Regisztrálok
Regisztráció Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó?
Push-up helyett szilikon (+18)
A doktornő bombázót faragott Rékából (+18)
Kapcsolódó - video
Értékelés (5 / 1 ):
Értékelj te is:
Kedvencnek Jelöl


A sminkelhető szemhéj titka (+18)
2011. szeptember 22., csütörtök 13:14


A sminkelhető szemhéj titka (+18) A Tabu Tv stábja Angélát kísérte el szemhéj kisebbítő műtétre, aki szépüléséhez a budapesti Silvermount Klinika orvosának, Dr. Kovács Annamáriának szavazott bizalmat.

Angéla a Tabu Tv kameráinak mesélte el milyen műtétre készül. "Szemhéj plasztikát szeretném megcsináltatni, de csak a fölső részét, ami főleg a látásban zavar illetve a sminkben. Úgy gondoltam, hogy ezt most így kipróbálom. Hallottam róla nagyon sokat, láttam is már olyat akinek megvan és nekem nagyon tetszik. Nekem nagyon szimpatikus a doktornő nemrég ismertem meg egy ismerősöm által, de én egyáltalán nem tartok tőle." – mesélte a tabutv.hu riporterének Angéla.

A doktornő a műtét elején elemezte a helyzetet. "Egy jelentős bőrfelületet fogunk majd innen kiszedni és ha majd teljes lesz az áthajlási redő, akkor gyönyörűen fog tudni majd sminkelni. A műtét után kicsit befog duzzadni és befog kékülni, de az normális és a látást elvileg nem befolyásolja." – számolt be a sztártévé kamerájának doktornő.

Dr. Kovács Annamária először a műtéti előkészületek rajzait vázolta fel Rékán, majd nem sokkal később belekezdett a nagy átalakításba. Amint azt a műtét végén láthatjuk, az eredmény magáért beszél. Mivel kameránk az előkészületek mellett a műtétet is rögzítette, így videónk megtekintése kizárólag erős idegzetűeknek ajánlott!
Kapcsolódó - hírek a témakörbenImpresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Szabályzat Karrier