Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
A siker íze
Szavazz a videóra
Értékelés (3 / 2 ):
Értékelj te is:
A siker íze A siker íze
2014-09-23 09:00:00

Udvaros Dorottya, Stohl András, Bodrogi Gyula, Lakatos Márk - mi a közös bennük?

Mind őszintén vallanak sikereikről - annak színéről és fonákjáról, áldásairól és terheiről - a Symbol Synpad ősszel induló interaktív beszélgetős műsorában, a Siker ízében. Stábunk a baráti hangulatú kamarabeszélgetések moderátorát és háziasszonyával, Veiszer Alindával beszélgetett a zenés talkshow kulisszatitkairól.

A műsorvezető elárulta, hiánypótló céllal hozták létre a Siker ízét, amelynek szerkesztésénél a kultúra mellett az egyik leggyakrabban előkerülő kulcsszó a hitelesség volt: "Számtalan vetülete van annak, hogy ha valakit sikeresnek nevezünk, és megpróbálunk túlmenni az elsőre evidensnek tűnő kérdéseken, és picit mögémenni, hogy mi van a siker mögött. A vendégeink egyrészt sikeresek, másrészt a vendégek kíváncsiak rájuk, nem szerepelnek mindennap bulvárcímlapokon. Van mögöttük egy olyan teljesítmény, ami hitelesíti őket. A hitelesség nagyon sokszor elhangzott, amikor arról beszélgettünk, hogy miért ezek a vendégek."

"Udvaros Dorottyával kezdünk szeptember 30-án: ez egy ilyen one woman show lesz. Azután jön majd Stohl András és Bodrogi Gyula, akikről sokan nem tudják, de az köt össze, hogy mindketten nagy vadászok, és erről hihetetlen szenvedéllyel tudnak beszélni. Zorán Hegyi Barbarával lesz itt, Kulka Jánosnak saját estje lesz, Lang Györgyi és Lakatos Márk pedig egy érdekes párosítás, mert ők még nem ültek így egymás mellett." - emelt ki párat a Siker íze fellépői közül Veiszer Alinda.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Ide még nincs hozzászólás, légy te az első! Klikk ide!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata