Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
A rádiós meglenne a reflektorfény nélkül!
Szavazz a videóra
Értékelés (4.46 / 13 ):
Értékelj te is:
A rádiós meglenne a reflektorfény nélkül! A rádiós meglenne a reflektorfény nélkül!
2009-09-15 12:36:38

Vadon Jani jogosítvány híján bringával gördült be az egyik bevásárlóközpontba, ahol a gyermeknevelésről beszélgetett celebtársaival, "természetesen mindenféle reklámcélzat nélkül". A Danubius Rádió ébresztőműsorának műsorvezetője viccelt egy cseppet a magasságáról és az alakjáról, aztán persze rögtön fontosabb téma felé terelte a szót: kiderült, hogy mitől félti gyermekét Vadon apuka.

A narancssárgába öltözött ertéeles sztárfürdetőből lett rádióceleb elmondása szerint becsületesen végigjárták már az iskolaszereket árusító boltokat és be is vásároltak, hiszen nem lenne jó, ha rosszat mondanának a porontyra. "Odafigyelnek a gyerekre, ezért azt szeretnénk, hogy az iskolában ne az legyen, hogy a Vadon János kislánya idejött, aztán ez is hiányzik, az is hiányzik neki. Talán miattam is az átlógnál kicsit jobban odafigyelnek a gyerekre, nagyobbak az elvárások vele szemben, és az esetleges támadásoktól meg kell védenünk őt" - meséli a Tabu Tv riporterének Vadon Jani, aki szerint a közszereplők gyermekeinek jobban kell teljesíteniük az iskolában, hogy érvényesülni tudjanak a többi nebuló közt.

"Pont a mostani időszaktól tartok, hiszen a gyerek még hét éves, tehát igazából még nem tudja úgy megvédeni magát, viszont valószínűleg ahogy látjuk, már 14-15 éves korára már kétszer-háromszor annyi önbizalma lesz, mint nekem és az anyjának együttvéve" - osztotta meg Vadon úr lelkesen az internetes sztártévé riporterével.

A Tabu Tv azt is megtudta, hogy a sztárapukának kislányánál nagyobb gondjai vannak önbizalom téren. "Az emberek vagy a rádió mikrofonja mögött vagy a televízió képernyőjén találkozhatnak velem, de ezeket a lehetőségeket az élet hozta, és én igyekeztem élni velük, de én nem akartam ennyire reflektorfénybe kerülni. Ez nem azt jelent, hogy én bizalomhiányos vagyok, de általában lejjebb szoktam értékelni magam azon a bizonyos skálán, amin az emberek a tehetséges és kevésbé tehetséges embereket elhelyezik" - mondta el a Tabu Tv-nek Vadon Jani, aki azt is hozzátette, hogy lehet, hogy ez azért van, mert nem vágyik annyira a reflektorfénybe. "Annyira nem hiányzik ez nekem, és ha nem lesz, akkor nem is fog már" - főzte hozzá Jani.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Andi 2010-02-13 13:32:02
Vicces és normális.:)
Bozsik Renáta 2009-11-02 11:41:19
Ő egy nagyon földön járó ember. Szerény, emberi, vicces! Csak így tovább!

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata