Bejelentkezés / Regisztráció / Elfelejtett jelszóBejelentkezés kinyitása
Keresés Keresés
Hozzáadás a kedvencekhez
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
Mentsd el a videót a kedvenceid közé!
A Parlament alelnöke webkamerán beszél a gyerekeivel
Szavazz a videóra
Értékelés (4.06 / 18 ):
Értékelj te is:
A Parlament alelnöke webkamerán beszél a gyerekeivel A Parlament alelnöke webkamerán beszél a gyerekeivel
2009-11-18 13:49:38

Pelczné Dr. Gáll Ildikó sajtóreggelire hívta a média képviselőit, így az internetes sztártévé stábja is a Parlamentbe sietett. A Fidesz egyik élharcosa riporterünknek nyíltan beszélt a családjáról és arról is, hogy ilyen magas pozícióban mennyi ideje jut a gyermekeire. Az Országgyűlés alelnöke elárulta: nem tölt annyi időt a családjával, mint amennyit szeretne, de a távollétet remekül áthidalják modern technika vívmányaival.

Rengeteg újságíró, tv riporter és fotós előtt találtuk Pelczné Dr. Gáll Ildikót, aki a Parlamentben tartott sajtótájékoztatót az elmúlt negyed év parlamenti munkájáról, a többi sajtóstól eltérően azonban mi nem a politikusra, hanem a családanyára voltunk kíváncsiak.

"Kevés időt tudok a családommal tölteni, ha azt mondanám, hogy sokat, akkor minden bizonnyal nem mondanék igazat és olyat nem szeretnék Önnek mondani" - meséli a tabutv.hu riporterének a Magyar Országgyűlés alelnöke, aki elárulta, hogy a mostaninál sokkal több időt szeretne a szeretteivel tölteni.

Ildikó azt is elárulta, hogy ennek ellenére odafigyel arra, hogy amikor együtt tudnak lenni, akkor azt az időt intenzíven és hatékonyan használják ki. "Hál' istennek az informatika korában nagyon könnyű kapcsolatot teremteni úgy is, hogy fizikálisan nem vagyok ott valaki mellett, mert tudunk interneten úgy is beszélgetni, hogy látjuk is egymást és ez gyakorta meg is történik esténként" - mondta el a Tabu Tv videójában Pelczné Dr. Gáll Ildikó, aki telefonon is sokszor beszél a gyerekeivel.

"Ha bármi probléma van, tudják, hogy bár nem vagyok éppen elérhető, de küldenek egy sms-t, akkor én visszahívom őket és együtt megoldjuk a gondokat. Számítani ugyanúgy számíthatnak rám, sőt, azt mondom, hogy sokkal inkább, hiszen kifejezetten fontosnak tartom, hogy a gyerekek semmiféle hátrányt ne szenvedjenek" - mondta el a tabutv.hu riporterének adott interjújában a Parlament alelnöke, aki azt is megjegyezte, hogy a gyermekei gyakran vissza is élnek ezzel a lehetőséggel, hiszen gyakorta akkor is hozzá fordulnak a problémáikkal, amikor maguk is megoldhatnák azokat.


Oldal megosztása:
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a del.icio.us-hoz Add a Google Reader-hez
Küldd el a videót egy ismerősödnek Küldd el a videót egy ismerősödnek
További videóink
Hozzászólások
Új hozzászólás Új hozzászólás a videóhoz
Németh Annamária 2010-01-04 17:58:15
szegény gyerekek.
Fekete Réka 2009-11-18 15:32:34
jófej. :)

Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Pályázat szabályzata