Facebook
TabuTV
Regisztrálok
Regisztráció Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó?
Beleznay Endre is látásjavít?
Ha zavar a szemüveg, jöhet a lézer! (+18)
Kapcsolódó - video
Értékelés (4.29 / 7 ):
Értékelj te is:
Kedvencnek Jelöl


A lézeres látásjavítás életkortól független
2011. március 28., hétfő 11:16


A lézeres látásjavítás életkortól független A lézeres látásjavító műtéteket életkortól függetlenül mindenkinek ajánlják a szakemberek.

Stábunk nemrég ellátogathatott a Budai Szemészeti Központba, ahol ezúttal egy plusz hármas fénytörési hibával rendelkező páciensen végezett dr. Nagymihály Attila lézeres látásjavító műtétet. "A páciensemnek állandóan viselnie kell a szemüvegét, Ő pedig meg szeretne szabadulni ettől a kötöttségtől. Nagyon fontos az, hogy milyen dioptriáról van szó. Annak ellenére, hogy sohasem mondjuk azt, hogy az eredmény száz százalékos lesz, ebben a dioptria tartományban az eredmények nagyon jók. Azok a terveink, hogy egy LASIK típusú műtéttel nullára hozzuk le a dioptriát, ezt pedig a szaruhártya mélyében fogjuk majd elérni egy lézeres kezeléssel!" - meséli a tabutv.hu riporterének a szakember.

"Mindegy, hogy milyen életkorban végezzük ezt a műtétet. Elsősorban a szaruhártya állapotától, a dioptria nagyságától és a sebgyógyulás gyorsaságától függ majd a műtét sikeressége." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában dr. Nagymihály Attila. "12 éve hordok szemüveget. Egyre erősebb és erősebb kell, úgyhogy bízom benne, hogy emiatt a szemüveg miatt nem romlik majd a szemem tovább és meg fogja változtatni ezt a helyzetet. A fájdalomtól nem tartok, de a gyógyulás egy kicsit hosszadalmas és oda kell figyelni, hogy mit csinál az ember ez idő alatt." - mondta el az internetes sztártévé riportjában a Budai Szemészeti Központ legfrissebb páciense.
Kapcsolódó - hírek a témakörben
Andor Gréta
A lézeres látásjavítás életkortól független
ezt a fajta műtétet ébren végzik el??
szeretném megismerni cool(1) írok neki hozzászólokImpresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Szabályzat Karrier